Quinoasalade met Geroosterde Pompoen & Pesto

Geüpdatet op 28 januari 2019 door Raw Food Chef Julie
Quinoasalade met Geroosterde Pompoen & Pesto

Quinoasalade met Pesto

Heb je ’s avonds ook vaak zin in een echte comfort food meal met alles erop en eraan? Deze Quinoasalade met Geroosterde Pompoen en Munt-Erwtenpesto is ongelofelijk rijk van smaak en zit boordevol vitaminen, mineralen, vezels en proteïne. Plus: ze is klaar in ongeveer 20 minuten en je kan ze meerdere dagen bewaren in de koelkast. Perfect als snelle lunch of avondmaal!

Voor het recept van deze Quinoasalade met Geroosterde Pompoen en Munt-Erwtenpesto, klik HIER.

Quinoasalade met Pesto

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Carrot Cake Chiapudding

LEES OOK: Healthy Take-Away Lunch - Detox Salade