Into the wild: 4x origineel dineren

Geüpdatet op 18 oktober 2017 door ELLE België
Into the wild: 4x origineel dineren

142Wil je je partner of één van je vrienden eens verrassen met een niet-alledaags diner? Het concept 'Parelende Tafels' van Bru laat je kennismaken met vier nieuwe dinerlocaties.

Tussen juli en oktober zal Bru vier exclusieve tafels op ongewone plekken installeren, de ene nog verbazingwekkender dan de andere, met garantie op fantastische herinneringen!

1/

1. Het MAS in Antwerpen

Afspraak op het negende verdiep van het museum, in het warme licht van de zonsondergang, op een uitgestrekt terras. De decoratie van de lange tafel, met vrolijke kussentjes en kleurige poufs, spreekt tot ieders verbeelding bij het wegzakken van de zon in het avondlicht.

Wanneer? Donderdag 2 en vrijdag 3 juli.

2/

2. Een hopveld in Steenhuffel

Op dit groot veld, eigendom van brasserie Palm, kan je in een idyllisch decor dineren tussen de hopranken terwijl de chef-kok gerechten op tafel tovert met de beste ingrediënten - natuurlijk ook Palm-bier - die het terrein te bieden heeft.

Wanneer? Woensdag 19 en donderdag 20 augustus.

3/

3. Een oude smeedijzeren serre in Hoeilaart

Zin in een Indian Summer-avond? De setting: een eikenhouten tafel in een oude smeedijzeren serre in de tuin van een landhuis uit de jaren, vormt het decor voor dit uniek diner. Het menu zal bestaan uit de eigen tuinproducten, van sappige vruchten tot krokante groenten, geserveerd met een streekgebonden wijn.

Wanneer? Donderdag 17 en vrijdag 18 september.

4/

4. De Saint-Christophekerk in Luik

Het laatste diner wordt een culinaire hoogmis in Luik. Deze culturele locatie zal worden opgelicht door duizenden fonkelende lichtjes. Het belooft een intens diner bij kaarslicht te worden. Op het menu: een koor van hemelse lekkernijen geserveerd onder de torenhoge houten bogen, vergezeld door een kardinaalrode wijn.

Wanneer? Donderdag 8 en vrijdag 9 oktober.

Praktische informatie

Heb je ook zin om zo'n unieke culinaire ervaring op te doen? Schrijf je dan snel in (de eerste datum staat helaas al op sold-out)  voor een all-in menu bij één van deze vier 'Parelende Tafels'.

Prijs: €45 alles inbegrepen.

Inschrijven doe je hier.

(Stagiaire Mandy Kourkouliotis)