UNIEKE STIJL
Een restaurant zoals dit vind je niet op elke hoek van de straat. Als u CaliCheZap nog niet kende, moet u daar zo snel mogelijk verandering in brengen. De binnenruimtes baden in het licht en zijn aangekleed met elegante en hedendaagse houtsoorten. Het groot terras, waar enkele rotanzetels u als het ware uitnodigen tot een siësta onder de eeuwenoude olijfbomen, geeft uit op de tuin. De dorstigen laven zich aan een uitstekende cocktail die de barman op uw wenken bereidt, met de Perfect Gin als huidige topfavoriet. Ook whiskyfans komen aan hun trekken met een variant van ruim 23 jaar oud. Voor de hongerigen heeft de chef altijd een unieke gegrilde Côte à l’Os klaar staan. De appeltoffee met karamel van gezouten boter of de huisgemaakte fruitsla met rozemarijnsiroop ronden in schoonheid een maaltijd af gaande van de sushi van gerookte palingfilet met gember mayonaise en Avruga kaviaar tot de vol-au-vent van het huis met frietjes. Alleen al de beschrijving doet likkebaarden!