Nieuw in Antwerpen: Paul’s Boutique

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Maud Nujar
Nieuw in Antwerpen: Paul’s Boutique

Paul's Boutique

In Kortrijk was Paul's Boutique een laaiend succes, daarom opende er nu ook eentje in het hartje van Antwerpen, de hippe Nationalestraat. Wat maakt deze burgertent zo speciaal? Niet alleen is er een uitgebreid aanbod van runds-, kip- en veggieburgers, de huissaus is om je vingers van af te likken! Fastfood op sterrenniveau, daar kan niemand aan weerstaan.

De befaamde Paul zelf is best een open minded wereldreiziger! Dat zie je ook aan het aanbod exotische frisdranken en het grote aanbod aan vegetarische burgers zoals Tofu Caprese en Feta.

De favoriet van Yelp: Italian + fries

Deze burger is traditioneel 100% rundvlees. De combinatie met zongedroogde tomaten, kaas, parmezaan en pesto brengt de je meteen naar de zonnige meren van Italië. Het broodje werd extra gegrild en de serieuze extra portie frietjes voor maar drie euro kreeg een gratis potje huissaus van Paul's Boutique on the side.

Paul's Boutique

Tip van Yelp: wil jij een 'gewone burger' in veggie style? Dat kan! Speciale aanvragen, daar doen ze bij Paul's Boutique niet lastig over. Driewerf hoera!

Meer reviews én foto's van dit top burgerrestaurant vind je hier, op Yelp natuurlijk! Je kan ook meteen reserveren.