Pierre Marcolini opent Haute Chocolaterie in Antwerpen

Geüpdatet op 18 oktober 2017 door Maud Nujar
Pierre Marcolini opent Haute Chocolaterie in Antwerpen

Pierre Marcolini

Pierre Marcolini opent net op de valreep voor Pasen de nieuwe Haute Chocolaterie in centrum Antwerpen. Met de traditionele macarons, de mini cakejes en de uitgebreide Paascollectie wil je hier deze week zeker nog even binnen wippen.

pierre marcolini
Easter Dolls uit de Paascollectie

Goedgekeurd én getest door Yelp:
1. Easter Dolls: deze kleine -of grote- schattige poppetjes hebben wel wat weg van de kruising tussen een paaskonijn en een matroesjka poppetje. De details zijn verbazingwekkend en ze zijn gewoon mooi. Een kunstwerkje in chocolade!

2. Pierre Marcolini's versie van eclairs: Met bladgoud afgewerkt, prachtig versierd én met verschillende smaken, dat zijn de pateekes in de vitrine van deze Haute Chocolatier.

3. Macarons: De torens met smaken doen je even duizelen in de winkel. Onze front runners zijn de 'Rose' met Zozenwater uit Marokko en 'Pierre Marcolini' met Chocolade van het huis met een vleugje vanille.

Eén ding is zeker: wat je ook koopt bij Pierre Marcolini, smaken zal het zeker. Zijn basisproducten zijn kwalitatief en de smaken zitten steengoed. Nog één tip voor de echte chocolade liefhebbers onder ons, probeer de chocolademelk!
Meer reviews en foto's kan je hier lezen op Yelp.

macarons pierre marcolini