blk.: het eerste natuurlijke zwarte mineraalwater

Gepubliceerd op 5 maart 2015 door Natalia Tjurina
blk.: het eerste natuurlijke zwarte mineraalwater

blk

Voortaan neem je je water net als je koffie: zwart. Maak kennis met 'blk.', het eerste natuurlijke zwarte mineraalwater. 

"Black as midnight on a moonless night," zo beschreef Special Agent Dale Cooper in de allereerste aflevering van Twin Peaks hoe hij het liefst zijn koffie drinkt. Maar anno 2015, zo'n 26 jaar later, zou hij het evengoed over water kunnen hebben. Enter 'blk.', het eerste natuurlijke zwarte mineraalwater. Zwart!

BLK_bottles_500ml_06

 

Deze revolutionaire nieuwigheid komt overgewaaid uit het verre Canada en bevat een infusie van fulvinemineralen die het goedje zwart doen kleuren én zorgen voor een betere hydratatie van het lichaam. Daarnaast zit 'blk.' ook boordevol goede stoffen als silicium, zink en ijzer en bevat het geen calorieën, suikers of cafeïne.

BLK_fulvicminerals_03

Zoals dat gaat met hypes, hangt er een stevig prijskaartje aan dit drankje. Een flesje van 500ml kost je al zo'n 4,90 €. Let wel, voor dit bedrag krijg je niet enkel water in ruil, maar ongetwijfeld ook een conversation starter. blk. zal vanaf eind maart te koop zijn bij Smets Premium Store en later ook in geselecteerde verkooppunten. Meer info vind je op www.getblk.com.

Natalia Tjurina