Topmodel Amélie Lens en Sam Deliaert lanceren instant havermout

Gepubliceerd op 16 januari 2015 door Natalia Tjurina
Topmodel Amélie Lens en Sam Deliaert lanceren instant havermout

baerbar2

Amélie Lens werkt al als model én als dj en nu komt daar nog een derde carrière bij: samen het haar vriend Sam Deliaert lanceert ze deze maand 'Baerbar', een lijn van instant havermout.

Het gezicht van Amélie Lens zal je allicht niet onbekend voorkomen. De Vlaamse schone schitterende al meerdere malen in ons magazine en je kon ze ook al bewonderen als gezicht van onder andere COS en & Other Stories.

 

Amélie Lens voor & Other Stories - © Stories
Amélie Lens voor & Other Stories - © Stories

Amélie en haar vriend Sam, account manager bij Telenet, zijn al een heel eind samen en hadden al lang het idee om samen iets uit de grond te stampen. Na verschillende ideeën is het dus havermout geworden. Het model ontbijt al jaren met havermout en maakt steevast een extra portie voor Sam die het goedje meeneemt naar het werk. Bleek dat dat toch voor heel wat geknoei en gedoe zorgde. Samen bedachten ze de oplossing: instant havermout in wegwerppotjes. De naam 'Baerbar' is dan ook niet lukraak gekozen, maar betekent 'draagbaar' in het Deens.

De lijn zal bestaan uit havermout in vijf verschillende smaken. Elk potje wordt vergezeld van heerlijke toppings en een lepeltje. De havermout is zowel gluten- als lactose- en suikervrij en bevat geen kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen.

Hoewel ze er nog geen datum kunnen opplakken, hopen Amélie en Sam volgende maand van start te gaan met de productie. Bestellen zal je kunnen doen via de website, houd dus zeker www.baerbar.be in de gaten!

Lees ook: In de handtas van ... model Amélie Lens

Natalia Tjurina