NIEUW IN ANTWERPEN: HNGRY

Geüpdatet op 18 oktober 2017 door Maud Nujar
NIEUW IN ANTWERPEN: HNGRY

[caption id="attachment_51218" align="aligncenter" width="900"]Een supermarkt in kookboekstijl. Een supermarkt in kookboekstijl.[/caption]

Hallo, ik ben Maud Nujar, Community Manager van Yelp voor Antwerpen, de online stadsgids voor Antwerpen.

Binnenwandelen bij 'supermarkt' HNGRY op de Kleine Markt in Antwerpen is zoals binnenwandelen in een groot kookboek mét ingrediënten. Er staan permanent tien verschillende gerechten uitgestald met alle ingrediënten die je nodig hebt om het klaar te maken én de instructies om het effectief te maken. Zo kom jij over als een keukenprinses in één-twee-drie!

Deze nieuwe knappe zaak is een hippe variatie op een supermarkt. Je rekent hier niet af per ingrediënt maar de prijs per persoon voor alle ingrediënten in een gerecht. Voor die prijs krijg je dan de kookinstructies en alle ingediënten.

Voorbeeld van het huidige gevarieerde aanbod:

  • Volkorenpasta met pancetta en trostomaatjes
  • Roodbaarsfilet met tomatensalsa
  • Caesersalade van little gem met gegrilde kip
  • Thai Beef noodles
  • Pittige exotische wok van kalkoen en ananas

Behalve deze geweldige nog-niet-gekookte gerechten, kan je er ook andere dingen meenemen zoals kookaccessoires, kookboeken van HNGRY en ingrediënten die niet thuishoren in de uitgestalde recepten. Ook hier maakt HNGRY shoppen een makkie. De wijnen staan makkelijk ingedeeld volgens ‘fris, speels & fruitig, ‘Medium bodied’ en ‘krachtig; kruidig, hout gelagerd’. Voor lazy days kan je ook kiezen voor een gerecht met aangepaste wijn erbij. Geen labels meer lezen, Yes! Tijd besparen, dubbel yes!

HNGRY

Lees hier reviews van HNGRY op yelp.