Nieuw in Antwerpen: Umamido

Geüpdatet op 23 oktober 2017 door Maud Nujar
Nieuw in Antwerpen: UmamidoUmamido serveert heerlijke kommen ramen.

[caption id="attachment_50898" align="aligncenter" width="900"]Umamido serveert heerlijke kommen ramen. Umamido serveert heerlijke kommen ramen.[/caption]

Slow food, served fast. Dat is nieuwe hotspot Umamido in een notendop. Een minimalistisch interieur, een terras voor de deur en Aziatische smaken waar je helemaal wild van wordt, daarom hielden wij al van Umamido na de eerste hap.

De specialiteit van het huis,‘ramen’ - een noedelgerecht uit Japan- kan je het best omschrijven als comfortfood met extra smaak. Bij Umamido maken ze alles zelf of importeren ze het rechtstreeks uit Japan. Dat is ook zo met de ramen. De bouillon die ze gebruiken heeft minstens 24 uur nodig om te trekken en alleen de beste producten worden gebruikt zoals varkens uit Malmedy. Toch zetten ze in een recordtempo je bord op tafel want alles zit in de voorbereiding. De hoge kwaliteitsnoedels zelf, moeten maar 1min 25 seconden koken.

En als je denkt, dit kan niet beter? Ze serveren een hemelse porcbun én ze hebben nog een tweede zaak in de hippe artiestenwijk Zurenborg op de Dageraadplaats.

PS: Bekijk hier de foto's en reviews van de Yelpers.

UMAMIDODoor Maud Nujar, Community Manager van Yelp voor Antwerpen, de online stadsgids voor Antwerpen.