Dit zijn alle snacks en verzoeken die Taylor Swift op haar ‘The Eras Tour’ rider zet

Gepubliceerd op 2 juli 2024 door Naomi May en Lore Ginneberge
Dit zijn alle snacks en verzoeken die Taylor Swift op haar ‘The Eras Tour’ rider zet John Shearer/Getty Images

Van druivensap tot een pakje boter (ja, echt), dit is alles wat Taylor Swift op haar rider heeft staan tijdens de 'The Eras Tour'.

Je zou het misschien vergeten zijn, maar in 2009 eiste Mariah Carey 20 witte kittens en 100 witte duiven die vrijgelaten moesten worden bij haar aankomst in het Westfield Stratford winkelcentrum in Londen. Deze extravagante wensen, hoewel de kittens en duiven uiteindelijk niet geleverd werden, gaven een goed beeld van het type diva dat Carey belichaamt.

Voor degenen die het niet weten, een rider is een lijst van eisen die een artiest stelt aan de locatie waar ze optreden. Maar één persoon wiens rider veel minder veeleisend en diva-achtig is dan die van de Mariah, is misschien wel de grootste ster van dit moment: Taylor Swift. Haar vermeende Eras-tour rider circuleert momenteel op online fora.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift)

Terwijl Justin Bieber naar verluidt tien luxe sedans en een privéjet standby heeft staan, bevat de gelekte versie van Swift's rider voornamelijk Amerikaanse snacks die in haar kleedkamer aanwezig moeten zijn. Dit omvat een fles Welch's druivensap, een zak Tostitos tortilla chips, drie dozen Kraft macaroni en kaas, een pot pikante saus, een zak geraspte cheddarkaas en een pakje boter (ja, echt).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift)

Daarnaast vraagt ze om een sixpack Diet Coke, een doos magnetron popcorn, vier bakken Ben & Jerry's ijs en een zak Twizzlers. Dit bewijst eens te meer dat beroemdheden net als wij zijn en dezelfde voorkeur hebben voor zoete klassiekers.

Na het voltooien van haar uitverkochte shows in Frankrijk en het Verenigd-Koninkrijk, reist Swift momenteel verder in Europa waar ze optredens zal geven in onze buurlanden. Op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024 staat Taylor Swift in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en tussen 17 en 28 juli 2024 geeft ze 7 optredens in Duitsland.

Het nieuws over Swift's rider komt nadat werd gemeld dat ze van plan is een pauze in te lassen van het maken van muziek zodra ze de Eras-tour in december 2024 heeft afgerond.