DELACRE VIERT 10 JAAR KONINGSCHAP VAN KONING FILIP

Geüpdatet op 25 juni 2024 door ELLE Partner
DELACRE VIERT 10 JAAR KONINGSCHAP VAN KONING FILIP

Ter ere van het 10-jarig jubileum van Koning Filip's regeerperiode lanceert de beroemde Belgische koekjesfabrikant Delacre een nieuwe koekjestrommel met een portret van het koninklijk paar. De Belgen werden uitgenodigd om deel te nemen aan de selectie van het ontwerp, dat een eerbetoon is aan de traditie.

Een koninklijke traditie

Het verhaal van Delacre en de Koninklijke familie begon in 1879, toen de koekjesfabrikant een gepatenteerde leverancier werd van het Koninklijk Hof. De uitvinder van de beroemde Marquisettes, Cigarettes Russes en Biarritz dankt zijn faam ook aan zijn metalen dozen met de portretten van de Belgische koninklijke familie, of "koninklijke dozen". Deze prestigieuze dozen zijn echte verzamelobjecten en illustreren de geschiedenis en de hoogtepunten van de Belgische monarchie.

Een participatief initiatief

Voor deze speciale editie heeft Delacre de hulp ingeroepen van de Belgische burgers. Van 15 november tot 15 december konden consumenten via Instagram en Facebook stemmen op hun favoriete design. Om de lancering te vieren, organiseerde Delacre op 15 november 2023 een evenement waarbij de drie voorgestelde ontwerpen voor de koninklijke doos werden onthuld. Het meest populaire ontwerp, de groene doos, werd bekendgemaakt op 15 december.

Een must-have voor fijnproevers en verzamelaars

Deze exclusieve nieuwe koninklijke doos, die alle iconische koekjes van het merk bevat, is een echte must-have voor fijnproevers en verzamelaars. Het belichaamt de kwaliteit en elegantie van Delacre. De doos is verkrijgbaar vanaf juni 2024.

 

 

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Delacre.

Lees ook:

Gent krijgt nieuwe pop-up plek met smashed burgers

Dit zijn onze favoriete serumfoundations

Wedstrijd: win een bezoek aan Domaine du Chant d’Éole, het grootste familiedomein van België