Dankzij deze tip vind je in één klik de beste vakantiehuizen

Geüpdatet op 3 april 2024 door Lore Ginneberge
Dankzij deze tip vind je in één klik de beste vakantiehuizen Shutterstock

Dankzij de nieuwe functie "Favorieten van Gasten leidt Airbnb je naar topverblijven die uniek en onvergetelijk zijn. Ontdek wat deze functie zo handig maakt en hoe je 'm gebruikt voor je volgende vakantie.

Ben je het zat om urenlang te zoeken naar de perfecte plek om te verblijven? "Favorieten van Gasten" neemt die last van je schouders. De accommodaties die je hier vindt, zijn niet zomaar slaapplaatsen, maar complete ervaringen. Ze vertellen een verhaal, laten de persoonlijkheid van de host zien en de echtheid van de locatie. In deze sectie vind je 2 miljoen topverblijven op Airbnb, geselecteerd op basis van beoordelingen en ervaringen uit meer dan een half miljard reizen. Alleen verblijven met topbeoordelingen en een gemiddelde score van 4,9 sterren, met een laag annulatie- en klachtenpercentage, halen de lijst.

Stel je voor: koffie drinken op een balkon in Florence of ontspannen in een hangmat in een jungle in Costa Rica. Met "Favorieten van Gasten" heb je zulke ervaringen letterlijk binnen handbereik.

Een slimme en gevarieerde selectie

Als je unieke ervaringen zoekt en toeristische clichés wilt vermijden, check dan "Favorieten van Gasten". De selectie is streng, wat betekent dat elke plek iets bijzonders te bieden heeft, qua design, locatie of beleving. Of je nu een knus chalet in de Alpen zoekt, een stijlvol appartement in Parijs of een rustieke cottage aan zee, je vindt kwaliteit en originaliteit.

Deze functie gaat verder dan de standaard hotelervaring en laat je de lokale cultuur proeven, zowel in België als daarbuiten. Het is een manier om te leven als een local, met alle gemak en comfort. Door te kiezen voor deze feature steun je ook lokale economieën en gemeenschappen, met verblijven beheerd door mensen die hun omgeving en cultuur willen delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Airbnb (@airbnb)

Eenvoudig en duidelijk

Het gebruik van "Favorieten van Gasten" is simpel. De interface is duidelijk, met effectieve filters en uitgebreide beschrijvingen. Elke accommodatie komt met topfoto's, recensies van andere gasten en alle info die je nodig hebt om een keuze te maken.

Elke plek is beoordeeld en goedgekeurd door de Airbnb-community, dus je kunt op kwaliteit en veiligheid rekenen. Dit betekent minder verrassingen en meer vertrouwen in je keuze. Met de 24/7 klantenservice van Airbnb heb je bovendien altijd hulp bij de hand.

Dus je bent op zoek naar een pareltje? 'Favorieten van Gasten' maakt die speurtocht een stuk makkelijker. Geen eindeloos vergelijken meer; deze functie helpt je snel een uniek verblijf te vinden. Ja, je vindt er comfortabele en kwalitatieve plekken, maar het echte pluspunt? Je krijgt de kans om te verblijven op plekken die iets extra's bieden, een lokale en authentieke plek.