Dit Belgische H.A. Perfect serum met hyaluronzuur transformeert je huid

Geüpdatet op 15 december 2023 door Lore Ginneberge
Dit Belgische H.A. Perfect serum met hyaluronzuur transformeert je huid Launchmetrics Spotlight

Je huid hydrateren, verjongen en versterken in één flesje? Dat is precies wat het Belgische merk Celestetic biedt met hun nieuwste troef, het H.A. Perfect serum. Dit pareltje met hyaluronzuur belooft niet alleen je skincareroutine op te frissen, maar ook je huid diep te hydrateren en te verjongen.

Daarom is je huid hydrateren cruciaal

Hydratatie lijkt wel het magische woord in beautyland. Een goed gehydrateerde huid oogt automatisch stralend, glad en gezond, maar het gaat verder dan alleen een mooi plaatje. Een goed gehydrateerde huid is je schild tegen dagelijkse aanvallen van buitenaf, zoals vervuiling en UV-stralen. En wist je dat een huid die voldoende vocht heeft, andere verzorgingsproducten beter opneemt? Zo haal je het maximale uit je beautyroutine.

Het H.A. Perfect serum: een hydratatieheld

Hier komt het H.A. Perfect serum van Celestetic om de hoek kijken. Met een formule die diepe hydratatie biedt voor elke huid, is dit serum een ware held in huidverzorging. Het geheim? Hyaluronzuur in verschillende molecuulgrootte. Dit ingrediënt werkt als een spons die vocht vasthoudt, waardoor je huid zowel op korte als lange termijn gehydrateerd blijft.

Wetenschappelijk wonder in een flesje

Wat maakt dit hyaluronzuur serum nu zo bijzonder? Het zit hem in de details: een mix van hyaluronzuur in drie verschillende molecuulgewichten. Elk molecuulgewicht heeft zijn eigen superkracht:

1. Grote moleculen: Deze blijven aan het huidoppervlak en zorgen voor directe hydratatie, terwijl ze je ook beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
2. Middelgrote moleculen: Deze dringen iets dieper door, geven je huid een hydratatieboost en helpen fijne lijntjes verminderen.
3. Kleine moleculen: De kleine moleculen zijn de diepduikers, die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren voor een stevige, veerkrachtige huid.

Met dit trio aan moleculen pakt het H.A. Perfect serum huidveroudering op verschillende niveaus aan, wat resulteert in een huid die niet alleen gehydrateerd is, maar ook zichtbaar jonger oogt.

Een formule die staat als een huis

Naast een hoge concentratie hyaluronzuur (7% tegenover gemiddeld 0,1% tot 1% in andere producten), blinkt dit serum uit door zijn farmaceutische kwaliteit. Dit betekent maximale zuiverheid en een hoge opname door de huid. Met 25% actieve ingrediënten, waaronder anti-aging peptiden, prebiotische peptiden en hydraterende complexen, biedt dit serum een krachtige cocktail aan voordelen voor je huid.

Diepe rimpels en huidverslapping worden aangepakt en het huidmicrobioom hervindt zijn evenwicht. Beta-glucan en extract van roze sneeuwalgen vullen het serum aan met hun kalmerende en herstellende eigenschappen. Het H.A. Perfect serum van Celestetic is jouw geheime wapen voor een gehydrateerde, gezonde en stralende huid. Een echte game changer in je beautyroutine.

hyaluronzuur serum celestetic
Celestetic H.A. Perfect Serum

Shop hier

Celestetic: Belgische Pioniers in skincare innovatie

Opgericht in 2013 door twee ondernemers gepassioneerd door technologische en wetenschappelijke innovaties in de medische en esthetische sector, heeft Celestetic zich snel gevestigd als pionier in de wereld van cosmeceuticals. De filosofie? Zich concentreren op het essentiële: actieve ingrediënten met wetenschappelijk bewezen effectiviteit, voor zichtbare en duurzame resultaten.

Celestetic is verkrijgbaar in gespecialiseerde verkooppunten en online.