5 Goede Redenen om de Feestdagen in Disneyland Parijs Door te Brengen

Gepubliceerd op 23 november 2023 door Jessica Fine en Lore Ginneberge
5 Goede Redenen om de Feestdagen in Disneyland Parijs Door te Brengen © Disneyland Parijs

Hoewel Disneyland Parijs ons het hele jaar door een sprookjesachtige setting biedt, geven de Kerst- en Nieuwjaarsfeesten een extra dosis magie aan deze plek. De periode van "Betoverende Kerst" is de perfecte gelegenheid om samen te komen en unieke momenten te beleven met familie of vrienden. Hier zijn vijf bewijzen.

1. VERWONDER JE OVER DE VERLICHTING

Of je nu in de lente, midden in juli of met Halloween naar Disneyland gaat, het is nooit hetzelfde. Als je, net als wij, dol bent op de kerstperiode, raden we je aan om het park te bezoeken tussen 11 november 2023 en 7 januari 2024 om de bijzondere sfeer te ontdekken die er dan heerst. Dit is ook de kans om het park op een nieuwe manier te zien, met zijn majestueuze kerstboom van 24 meter hoog, de sneeuw op Main Street U.S.A., zijn glinsterende slingers en zijn sprookjesachtige en warme sfeer. In deze periode wordt het park nog magischer!

2. HERONTDEK JE KINDERTIJD TIJDENS DE KERSTPARADE

Of je nu jong of oud bent, het is dé niet te missen afspraak voor de liefhebbers van het park. En tijdens de feestdagen maakt de traditionele parade plaats voor "Mickey en zijn Schitterende Kerstparade", een unieke ervaring met 5 kleurrijke wagens die de wintermagie vieren! Ze komen tot leven op het ritme van de muziek en brengen Mickey en zijn Vrienden in beeld, maar ook de Disney Prinsessen en zelfs de Kerstman. In totaal zorgen bijna 100 artiesten en Disney Figuren meerdere keren per dag voor een geweldige show voor de bezoekers. Dus we nemen even pauze in onze drukke dag - tussen twee ritten door de mijntrein en een huiveringwekkende val van de angstaanjagende Tower of Terror - om te dansen en te zingen op de liedjes die onze jeugd hebben gemarkeerd.

3. ONTDEK NIEUWE BETOVERENDE VOORSTELLINGEN

Er zijn ook tal van feestelijke evenementen om samen met dierbaren te delen, zoals het muzikale spektakel "Chantons Noël!" of de warme ontmoetingen met Disney Figuren in feestkleding en met de Kerstman.

© Disneyland Parijs
© Disneyland Parijs

En ook dit jaar kunnen bezoekers weer genieten van de prachtige show "Disney Dreams". Deze legendarische avondvoorstelling laat ons de onvergetelijke verhalen van Disney herbeleven door middel van projecties, vuurwerk, fonteinshows en bekende muziek zoals die van Frozen of The Lion King. Een vernieuwende show die gegarandeerd kippenvel bezorgt bij jong en oud!

4. PROEF VAN WINTERSE LEKKERNIJEN

Ja hoor, al die spannende attracties, de Parade, de foto's met de figuren, dat geeft honger! En dat komt goed uit want het Park biedt voor de gelegenheid een verrijkt aanbod in de verschillende restaurants, hotels en het Village.

© Disneyland Parijs
© Disneyland Parijs

Bezoekers kunnen ook genieten van een grote variëteit aan seizoenspecialiteiten, zoet of hartig, met name met de terugkeer van de "Winterse Lekkernijen" van 10 november 2023 tot 17 maart 2024, een echte kerstmarkt met charmante chalets.

5. BELEEF EEN MAGISCH NIEUWJAAR

© Disneyland Parijs
© Disneyland Parijs

Als je besloten hebt om de overgang naar het nieuwe jaar in Disneyland Parijs te vieren, maak je dan klaar voor een onvergetelijke 31 december. Op het programma: vuurwerk, emotioneel rijke attracties, exclusieve shows met je favoriete personages en nog veel meer verrassingen. Van 20:30 tot 1:00 uur 's nachts zal de Nieuwjaarsavond het jaar op de best mogelijke manier afsluiten in Disneyland Parijs.

Meer informatie en reserveringen op disneylandparis.com

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Bezoek Disneyland Parijs elke dag van het jaar! Let op, de openingstijden variëren per seizoen, voor meer informatie klik hier
  • Ontdek de aanbiedingen en boek uw verblijf hier
  • Plan uw bezoek het beste door de Disneyland Parijs app hier te downloaden
  • Ga je naar Disneyland Parijs? Denk eraan om je reis te boeken met Eurostar, de reis duurt slechts 1u28 van Brussel-Zuid tot Marne-La-Vallée