Wintervakantie: reis met Eurostar Snow naar de Franse Alpen

Gepubliceerd op 10 november 2023 door Noemi Dell'Aira en Lore Ginneberge
Wintervakantie: reis met Eurostar Snow naar de Franse Alpen © Eurostar

Zin in het geluid van krakende sneeuw onder je laarzen en het doorkruisen van besneeuwde pistes? Dit seizoen biedt Eurostar Snow je een topervaring. Vanaf 23 december tot 6 april kun je in Brussel-Zuid of Antwerpen-Centraal op de trein springen en zeven uur later ben je klaar om de hellingen af te suizen.

Reis met Eurostar Snow tot aan de skipistes

Zin om even te ontsnappen en frisse lucht in te ademen? Zeg vaarwel tegen de wachtrijen en stress van luchthavencontroles of autoreizen. Dit seizoen brengt Eurostar Snow je op een ontspannen manier naar de Franse Alpen. Of je nu een fan bent van de 3 Vallées of liever naar Tignes gaat, je vindt je geluk bij aankomst in de stations van Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La-Plagne, Landry of Bourg-Saint-Maurice.

De Eurostar-ervaring begint zodra je het perron betreedt. Eurostar 'Skihosts' staan klaar om je te helpen met je bagage en je skispullen. Eenmaal aan boord ben je vrij om weg te duiken in je huidige boek of om achterstallige afleveringen van je favoriete serie in te halen dankzij de Wi-Fi aan boord. En voor de reizigers die wat meer luxe willen, worden heerlijke ontbijten en diners geserveerd aan Premium passagiers.

Een klein extraatje om zorgeloos op vakantie te gaan? Reizen met de trein betekent 90% minder uitstoot in vergelijking met een reis per auto, wat zeker niet onbelangrijk is!

Dus, klaar om je routine in te ruilen voor een alpine avontuur? Tickets zijn nu beschikbaar via de Eurostar-app, op hun website, bij stations van de NMBS met een internationaal loket, of bij erkende reisbureaus. En ja, het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om naar de pistes te ontsnappen!

Eurostar snow winter reizen trein
© Tim Arnold - Unsplash

TARIEVEN

Er worden drie prijsopties aangeboden om aan alle wensen en budgetten te voldoen:

  • Standaard: vanaf €55 voor een enkele reis.
  • Comfort: vanaf €99 voor een enkele reis.
  • Premium: vanaf €134 voor een enkele reis.

DIENSTREGELING

Heenreis:

  • Van 23/12/2023 tot 06/04/2024 inclusief vanaf Brussel-Zuid; vanaf Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid;
  • Van 23/12/2023 tot 16/03/2024 inclusief vanaf Antwerpen (behalve op 27 januari, 3 februari, 17 februari en 24 februari 2024).

Terugreis:

  • Van 30/12/2023 tot 06/04/2024 inclusief vanaf Brussel-Zuid;
  • Van 30/12/2023 tot 23/03/2024 inclusief vanaf Antwerpen-Centraal.