Kylie Jenner geeft borstvergroting toe en “heeft er spijt van”

Gepubliceerd op 27 juli 2023 door Lore Ginneberge
Kylie Jenner geeft borstvergroting toe en “heeft er spijt van” Getty Images

Kylie Jenner onthult na jaren speculatie dat ze plastische chirurgie onderging. In een recente aflevering van 'The Kardashians' geeft ze haar borstvergroting toe: "Ik zou kapot zijn als Stormi op haar 19e haar lichaam wilde laten veranderen.”

Kylie geeft plastische chirurgie toe

Kylie Jenner, het make-up icoon en ster van "The Kardashians", heeft in een recente aflevering van de show toegegeven dat ze een borstvergroting heeft ondergaan. “Ik liet mijn borsten doen voordat Stormi kwam ... niet denkend dat ik een kind zou hebben toen ik 20 was,” bekende ze. Ondanks de bekentenis, gaf Jenner aan niet tevreden te zijn met de resultaten. Ze voegde eraan toe: "Ze waren nog aan het genezen. Ik had mooie borsten. Natuurlijke borsten. Gewoon prachtig. Perfecte maat, perfecte alles. En ik zou willen, uiteraard, dat ik ze nooit had laten doen."

Kylie Jenner ontkende borstvergroting jarenlang

Jarenlang ontkende Jenner plastische chirurgie te hebben ondergaan. “Ik deel dit niet met veel mensen, maar iedereen denkt dat ik recentelijk een borstvergroting heb gehad, maar dat is niet zo,” beweerde ze in 2015. Ze schreef haar toegenomen borstomvang in 2016 toe aan "die tijd van de maand" en prees de Victoria's Secret Bombshell push-up bh voor het creëren van een vollere look. Na haar ervaring met de borstvergroting, adviseert Jenner anderen: “Ik zou iedereen die erover nadenkt aanraden te wachten tot na kinderen.”

Rolmodel voor dochter Stormi

De jongste Jenner-zus uitte haar spijt over de beslissing: “Ik zou kapot zijn als [Stormi] op haar 19e haar lichaam wilde laten veranderen.” Ze wil een goed rolmodel zijn voor haar dochter en zei: “Ze is het mooiste wat er is. Ik wou dat ik haar kon zijn en alles anders kon doen, want ik zou niets veranderen."

Kylie Jenner ontkent plastische chirurgie in haar gezicht

In dezelfde aflevering van "The Kardashians" probeerde Jenner ook andere geruchten over haar plastische chirurgie te ontkrachten. “Een van de grootste misvattingen over mij is dat ik dit onzekere kind was en zoveel chirurgie heb gehad om mijn hele gezicht te veranderen, wat niet waar is," zei ze tijdens een gesprek met haar zussen, Khloé en Kourtney Kardashian.