Ryan Gosling: “Mijn kinderen zijn niet onder de indruk van mijn rol als Ken”

Gepubliceerd op 18 juli 2023 door Lore Ginneberge
Ryan Gosling: “Mijn kinderen zijn niet onder de indruk van mijn rol als Ken” Getty Images

Welke rol Ryan Gosling ook aanneemt, zijn grote schare vrouwelijke fans valt hoe dan ook in katzwijm. Op de bewondering van zijn kinderen moet de acteur echter niet rekenen, deelt hij in een interview over zijn nieuwe rol als Ken in 'Barbie'.

Ryan Gosling, de man die ons betoverde met zijn rollen in films zoals 'La La Land', 'The Notebook' en 'Drive', heeft onlangs een andere soort rol aangenomen - die van Ken in de nieuwste 'Barbie'-film van Greta Gerwig. Hoewel het publiek enthousiast lijkt over deze verrassende carrièreswitch, blijkt Gosling's kroost niet helemaal onder de indruk te zijn.

Ryan Gosling en zijn partner, Eva Mendes, hebben twee dochters, Esmeralda Amada, geboren in 2014, en Amada Lee, geboren in 2016. Beide acteurs staan bekend in Hollywood als een uitzonderlijk privé gezin. Zowel Gosling als Mendes zijn erop gebrand hun kinderen een zo normaal mogelijk leven te bieden, ver weg van de spotlights.

Barbie Ken Ryan Gosling
Eva Mendes en Ryan Gosling - Getty Images

In een recent interview lachte Gosling toen hij de reactie van zijn kinderen op zijn rol als Ken in de Barbie-film deelde. "Ze zijn niet onder de indruk," zei hij aan E! Online. "Ik denk dat ze meer opgewonden zouden zijn als ik een rol in Paw Patrol zou krijgen."

"We spelen wel Barbies," vertelde The Notebook-acteur in een interview met The New York Times. "Het was geweldig, want toen dit script in mijn leven kwam, was dat precies op het moment dat mijn kinderen er echt mee bezig waren." Toch geeft de acteur toe dat geen kind eigenlijk speelt met Ken. Ook bij zijn dochters is deze pop "niet aanwezig is in hun wereld". "Ze noemen hem niet eens Ken," voegde Gosling eraan toe. "Een van hen heet Darrell. En Darrell werkt in een kruidenierswinkel," grapte Gosling.

Barbie Ken Ryan Gosling
Ryan Gosling op de Europese première van 'Barbie' - Getty Images

Ondanks de hilariteit van de situatie, is dit een mooie herinnering aan de prioriteiten van Gosling en Mendes als ouders. Ze hebben altijd een punt gemaakt van het beschermen van hun kinderen tegen de roem en drukte die inherent zijn aan hun bijzondere leven. In het verleden merkte Gosling op in een interview met E! Online dat hij en Mendes hun best doen om hun meisjes het gevoel van normaalheid en stabiliteit te geven dat zij zelf als kind hadden. Hij verklaarde: "We proberen ze constant te herinneren aan hoe niet-cool we zijn."

Hun benadering van ouderschap, in combinatie met hun indrukwekkende carrières, maakt hen tot een krachtig duo in Hollywood en daarbuiten. Ondanks zijn succes en roem, blijft Gosling vooral een vader voor zijn dochters - een vader die, volgens zijn kinderen, niet de coolste rol in de filmwereld heeft gescoord.