Ontdek B64 en win je tickets voor het Visbiscum Festival

Geüpdatet op 17 mei 2023 door ELLE Partner
Ontdek B64 en win je tickets voor het Visbiscum Festival

Beleef 3 dagen boordevol muziek in Vevey, Zwitserland, tijdens het Vibiscum Festival en maak van de gelegenheid gebruik om de Brasserie B64 en de Bar64 in Sion te ontdekken.

Zin in een muzikaal uitstapje naar een prachtige streek? Maak de ervaring nog vollediger en trakteer jezelf op een buitengewoon moment van puur genot in de B64. Deze brasserie en loungebar is perfect voor een drankje, een lekkere hap en onvergetelijke evenementen of avonden. In een gezellig kader met groene muren en een minimalistische, hedendaagse inrichting biedt de Brasserie B64 een authentieke sfeer en een gevarieerde, gastronomische seizoenskaart bereid met lokale producten. In de bar B64 kan je dan weer even op adem komen in een chique en ontspannen sfeer. Dankzij de originele kaart, heerlijke creaties van mixologen, eigen wijnen, tapas en cocktails is Bar64 de place to be alvorens je naar het Vibiscum Festival gaat.

Het festival is ontstaan vanuit een gek idee in maart 2022 en kondigt voor zijn 2e editie als headliners grote namen aan zoals Martin Solveig en DJ Snake (gemiddeld meer dan 26,5 miljoen luisteraars per maand op Spotify en collabs met artiesten als Selena Gomez, Justin Bieber of Black Eyed Peas). Het festival kiest resoluut voor een uitzonderlijke line-up en gaf OrelSan carte blanche voor een hiphopavond op 8 juni met artiesten die hij zelf heeft geselecteerd, naast Zwitserse artiesten. OrelSan zorgt voor een uniek concert in Zwitserland en ook komiek Jonathan Cohen - ook bekend als Fuckin Fred - bestijgt die avond het podium voor een verrassing die memorabel belooft te worden. Op 9 juni volgt een pop-rockavond met onder meer Loïc Nottet of Oscar & The Wolf. Dit muzikale openluchtevenement viert het begin van de zomer in Vevey, Zwitserland.

Geniet van een geweldige ervaring vanop het Place du Marché met meer dan 18.000 plaatsen en een adembenemend uitzicht op het meer van Genève en de bergen. Het Vibiscum Festival Vevey ligt in het hart van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met zachte mobiliteit of het openbaar vervoer.

B64 biedt je bovendien een fantastische wedstrijd aan! Probeer je tickets voor het Vibiscum Festival en een weekend in een van de partnerhotels te winnen. Volg de Instagrampagina van B64 en doe mee aan de wedstrijd.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par B64 (@b64sion)

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met B64 en het Vibiscum Festival. 360° Agency
b64sion.ch et vibiscumfestival.ch

Lees ook:
ELLE x Clinique: hét niet te missen beauty-event in het Waasland Shopping Center
Love Again: alles wat je nog niet wist over het beroep love coach
Met Gala 2023: de meest en minst geslaagde rode loper looks