ELLE x Clinique: hét niet te missen beauty-event in het Waasland Shopping Center

Gepubliceerd op 28 april 2023 door ELLE Partner
ELLE x Clinique: hét niet te missen beauty-event in het Waasland Shopping Center

Neem alvast je agenda erbij, want op 10 mei komen Clinique en ELLE België naar het Waasland Shopping Center voor een event dat volledig in het teken van beauty staat. Op het programma: de laatste innovaties op het gebied van skincare, advies op maat door een team van experts, en last but not least, heerlijke verfrissende ijsjes en leuke verrassingen om mee naar huis te nemen. Klaar voor een superleuk moment?

Op woensdag 10 mei staat het mobiele labo van Clinique van 10 tot 20 uur aan de hoofdingang van het shoppingcenter van Sint-Niklaas om je te laten kennismaken met de ‘crème de la crème’ op het vlak van huidverzorging. Wist je dat Clinique het eerste verzorgingsmerk was dat door dermatologen werd ontwikkeld in 1968? Om dit nalatenschap verder te zetten, nodigt Clinique jou uit om kennis te maken met het Hydration Lab, volledig in poederroze gehuld. Het lab is dé place to be voor een leuke en persoonlijke ervaring met de Clinique-experts.

DE CRÈME DE LA CRÈME VOOR HYDRATATIE

Het motto van dit event dat volledig rond beauty draait? Hydratatie, want – en we kunnen het niet genoeg herhalen – hydratatie is dé sleutel tot een gezonde huid, ongeacht het huidtype. Je kan er kennismaken met het sterproduct van de dag, de Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator van Clinique. Z’n geheim? Een ongeziene auto-hydraterende technologie die de huid helpt een eigen vochtreservoir aan te leggen voor een diepe en blijvende hydratatie gedurende 100 uur. Deze ultra-hydraterende crème, die al jarenlang erg geliefd is en krachtige ingrediënten bevat zoals aloë vera en hyaluronzuur, is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe versie met SPF 25.

De crème is ook getest op allergieën en is 100% parfumvrij. Hij bevat dezelfde geweldige ingrediënten, net als provitamine D en een aloë-bioferment dat speciaal is geformuleerd om het vochtgehalte in de huid mee op peil te houden. De Moisture Surge™ SPF 25 Sheer Hydrator heeft een nieuwe ultra-luchtige textuur, perfect voor wie op zoek is naar een lichte hydraterende crème. De crème houdt alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige en donkere huid, perfect gehydrateerd én biedt een transparante en compleet onopvallende zonnebescherming. Kortom, de ideale combinatie van intense hydratatie en zonnebescherming in een roze potje dat snel een plekje zal veroveren in je badkamer!

©Clinique

PERSOONLIJK ADVIES EN GOODIES

Dankzij het team van skincare-experts ter plaatse geniet je van een persoonlijke ervaring, maak je kennis met de producten, kan je al je vragen stellen en zelfs een hydratatietest van je huid doen. Het lab zal ook heerlijke vegan vanille-ijsjes serveren met een topping van aloë vera, een knipoog naar het toonaangevende ingrediënt in het nieuwe Moisture Surge-gamma. Uiteraard zullen cadeautjes niet ontbreken en ga je naar huis met een goodiebag vol verrassingen van Clinique en ELLE.

Wil je erbij zijn? Neem je wederhelft, beste vriendin of misschien wel je mama mee voor een originele uitstap in de aanloop naar Moederdag. Mis dit event niet en schrijf je nu in via het formulier hieronder. Haast je, want er zijn slechts 30 sessies van 15 minuten beschikbaar voor een duo-gesprek met de Clinique-experts.

Schrijf je hier in !

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Clinique.
clinique.be

Lees ook :
Sylvie Kreusch over haar nieuwe high: “Voor mij geen getormenteerde muziek meer”
Beachcomber Resorts & Hotels: een paradijselijke getaway
Schrijf je in voor een onvergetelijk moeder-dochterevent met Estée Lauder