De eerste beelden van ‘The Crown’ seizoen 6 tonen perfecte kopie van Kate en William

Gepubliceerd op 27 april 2023 door Lore Ginneberge Foto’s: Netflix
De eerste beelden van ‘The Crown’ seizoen 6 tonen perfecte kopie van Kate en William Netflix

De populaire Netlfixserie 'The Crown' is inmiddels aan seizoen 6 toe. De sterren van de show zijn William en Kate, wiens openbloeiende romance we van dichtbij zullen kunnen volgen.

'The Crown' seizoen 6: de romance van William en Kate

The Crown, geïnspireerd op historische gebeurtenissen, brengt het leven van koningin Elizabeth II en de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd gedramatiseerd in beeld.

Met een nieuw decennium in zicht, begint prins William aan de universiteit in St Andrew's, vastbesloten om een zo normaal mogelijk leven te leiden nu het nog kan. Kate Middleton uit Berkshire begint ook aan de universiteit. Wanneer ze elkaar voor het eerst op de campus ontmoeten, begint een nieuwe romance en daarmee een nieuwe toekomst voor 'The Crown'.

Dit zijn de nieuwe acteurs in 'The Crown'

Zoals we van 'The Crown' gewend zijn, is de gelijkenis tussen de acteurs en de leden van de Royal Family steeds treffend. Dat is voor de nieuwe prins William en Kate niet anders. In de latere afleveringen van het zesde seizoen zal Ed McVey de rol van prins William op zich nemen. Dit is ook meteen het debuut van Ed, die in 2021 afstudeerde aan het Drama Centre London.

Een tweede nieuwkomer is Meg Bellamy. Opvallend: de actrice werd gecast als Kate Middleton nadat ze haar auditie instuurde via een castingoproep op social media.

Ed en Meg filmden voor de komende serie eerder dit jaar in St Andrews, Schotland - en genoten van enkele van de echte locaties die hun personages twintig jaar geleden bezochten. Onderstaande foto achter de schermen toont Ed en Meg poserend voor het Northpoint Café in St Andrews waar Kate naar verluidt "Wills ontmoette".