Dit zijn de favoriete huisgeuren voor elk moment van de dag van Nanja Massy

Geüpdatet op 17 mei 2023 door ELLE Partner Foto’s: Justin Paquay
Dit zijn de favoriete huisgeuren voor elk moment van de dag van Nanja Massy

Nanja Massy heeft niet alleen een grote passie voor make-up en mode maar ook voor design. Als interieurliefhebber is ze ervan overtuigd dat het hem in de details zit en dat kleine toevoegingen een groot verschil kunnen maken. Haar ultieme tip om je woonst naar een hoger niveau te tillen? Dat zijn de juiste huisgeuren voor elk moment van de dag.

Wanneer we Nanja ontmoeten legt ze ons uitvoerig uit dat ze de luxueuze huisgeuren van de Rituals Private Collection gebruikt om zowel haar woning als haar dag in te delen. “Geuren kunnen je stemming op een positieve manier beïnvloeden”, vertelt ze. Hoe ze te werk gaat? Dat vertelt ze hieronder:

Welke geuren roepen bij jou een fijne herinnering op?

Mijn grootouders hadden vroeger een boomgaard waar we elke zomer fruit en bloemen gingen plukken. De frisse geuren van de Fresh-reeks van Rituals nemen me met hun fruitige ondertonen terug mee naar die tijd.”

Wat is het eerste wat je doet als je opstaat?

First things first: ik maak eerst en vooral mijn bed op en drink een groot glas water. Voor ik de slaapkamer verlaat, spray ik nog even wat Savage Garden Home Perfume. Deze levendige geur houdt de slaapkamer lekker fris. De groene noten van vetiver en pittige citroen zorgen samen met kruidige muskaatsalie voor een stimulerend en herstellend effect.”

Savage Garden Home Perfume

Waaruit bestaat je beautyroutine ‘s ochtends? 

“In mijn badkamer staan de Green Cardamon Mini Sticks. Vooraleer ik mijn gezicht was en tanden poets, draai ik enkele sticks even om. De heerlijk houtachtige geur met zoete amber en musk, garandeert een positief begin van de dag.”

Hoe begint je werkdag? 

“Altijd met een kopje thee! Verder steek ik mijn favoriete geurkaars aan, de Green Cardamon Scented Candle, dit is een lekkere, intense geur perfect voor in de woonkamer. Vervolgens check ik mijn mails en maak ik ook wat content.”

Hoe denk je dat de geur in je huis je stemming beïnvloedt?

Overdag als ik werk ga ik voor een frisse geur met de Fresh collectie van Rituals. Die zorgt voor een goed begin van de dag en geeft me energie. Maar als ik een date heb met mijn man, of bezoek heb van vrienden, dan durf ik wel al eens te grijpen naar een iets intensere geur uit de Rich lijn - de XL Precious Amber Scented Candle is mijn favoriet. Aangezien ik thuis werk, helpen de geuren me zo een onderscheid te maken tussen werk, plezier en ontspanning.

Nanja’s tips & tricks voor een huis dat altijd lekker ruikt

1. Verlucht voldoende

Open de ramen elke dag minstens 10 minuten. Het is zó belangrijk om je huis dagelijks te verluchten.”

2. Steek je geurkaarsen tijdig aan

“Wanneer ik gasten ontvang, steek ik altijd op voorhand een geurkaars aan. Een kaars heeft immers wat meer tijd nodig om haar geur te verspreiden. Als het snel moet gaan, gebruik ik een huisparfum.”

3. Wees niet bang om te mixen en matchen

“Ik hou ervan om binnen de Fresh-lijn van de Rituals Private Collection verschillende producten gelijktijdig te gebruiken. Dit versterkt de geur en zorgt voor een eclectisch geheel.”

Shop it

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Rituals. 

www.rituals.com

Lees ook:

Dit is de 5 seconde-regel voor glanzend haar onder de douche:

Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 24 tot 30 april 2023

Deze plekken moet je deze zomer bezoeken volgens TikTok