Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 24 tot 30 april 2023

Gepubliceerd op 24 april 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 24 tot 30 april 2023

Wat brengt deze eerste week van het Stierseizoen? Ontdek jouw weekhoroscoop

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 24 tot 30 april 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Je krijgt opnieuw perspectief en nieuwe hoop voor de komende maanden. Neem opnieuw de touwtjes in handen op het werk en geniet in je vrije tijd van de kleine dingen. De maan in Leeuw op donderdag wil dat je intimiteit opzoekt en je verlangens inlost...

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Gelukkige Verjaardag, Stier! Alles draait om liefde met een grote L deze week: de maan in Leew op donderdg wil dat je het onbekende durft te verkennen op vlak van relaties. Het belangrijkste is om de ander te laten begrijpen hoe onmisbaar je voor hem/haar bent...

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week staat helemaal in het teken van 'realizing stuff' - om het op z'n Kylie Jenners te zeggen. Deugddoende veranderingen zullen leiden tot nieuwe inzichten die je vooruit helpen. De maan in Leeuw op donderdag laat je afvragen hoe je de relatie met jezelf kunt verbeteren.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De planeten luiden een nieuwe start van projecten in en nodigen je uit om nieuwe doelen te stellen. De maan staat donderdag in Leeuw en wil dat je je durft blootstellen aan risico, onzekerheid, en emoties. Herenig (veilig) met je beste vrienden dit weekend!

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De maan in jouw teken staat je deze week toe om je emoties beter te begrijpen. Er komt ook (eindelijk) een evolutie in je relationele omgeving aan dankzij de Zon-Uranus conjunctie in Stier op vrijdag. Of het nu gaat om afstand nemen of om het leggen van de basis voor een vruchtbare samenwerking, overhaast niets! Geef je gevoelens een naam, Leeuw!

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mercurius nodigt uit om je horizon te verbreden, op voorwaarde dat je uit je schulp kruipt en anderen de hand reikt. De Zon-Uranus conjunctie van vrijdag in Stier wil dat je een leermoment toepast om positieve resultaten te kunnen behalen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De maan staat deze week in Leeuw en wil dat je belangrijke beslissingen durft nemen, en komaf weet te maken met situaties of personen die je naar beneden halen. De Zon-Uranus conjunctie van vrijdag in Stier wijst de weg naar een grote waarheid die je zult willen accepteren.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Deze week staat alles voor jou in het teken van een grote, frisse start: nieuwe hoop, nieuwe levensstijl, nieuwe relatie, wat zal het brengen? Vrijdag is er de Zon-Uranus conjunctie in Stier waardoor er chemie in de lucht hangt...

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Laat los, Boogschutter! De maan staat donderdag in Leeuw en wil dat je alle ideeën, dingen en mensen die je tegenhouden loslaat. Op dinsdag zorgt Pluto retrograde in Steenbok er dan weer voor dat je je eigen normen en waarden in vraag stelt. Tip voor deze week: houd vast of werk aan een routine die je dagelijkse leven op een positieve manier stuurt.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Alle belangrijke planeten gaan momenteel door aardetekens zoals jij, dat heeft dus alleen maar gunstige gevolgen! Wees optimistisch, geloof in jezelf en financiële, professionele en sociale successen zullen volgen. De Zon-Uranus conjunctie van vrijdag in Stier geeft je de moed om een angst, hoop of verlangen te onthullen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Rise and shine, Waterman! De maan staat deze week in Leeuw en wil je professioneel succes naar ongekende hoogten tillen. Op persoonlijk vlak moeten de vriendschappen en banden die je onlangs hebt gesmeed, met de grootste zorg worden gecultiveerd en gekoesterd.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Op dinsdag zal Pluto retrograde in je door Steenbok-geregeerde vriendschapszone zorgen voor snelle veranderingen op sociaal vlak. De maan staat donderdag in Leeuw en wil dat je een les toepast die je onlangs hebt geleerd om succes te boeken.