Hallo Libra Season: dit gebeurt er met jouw sterrenbeeld

Geüpdatet op 20 september 2021 door Lore Ginneberge
Hallo Libra Season: dit gebeurt er met jouw sterrenbeeld Roberto Nickson

Mercurius in retrograde was één ding, maar het weegschaal-seizoen (oftewel Libra Season) is iets compleet anders. Geen idee waarover we het hebben?

Er is geen ontkomen aan: astrologie is hip. Of we hebben nu pas met z'n allen door hoe ontzettend invloedrijk de zon, de maan en de sterren zijn, of we zijn massaal goedgelovig geworden en houden ons vast aan spirituele nonsens.
Hoe het ook zij, we delen je graag mee dat er deze week een nieuw seizoen van start gaat: het is Weegschaal-tijd! En dan bedoelen we niet dat je jouw extra zomerkilootjes moet gaan optellen, maar wel dat het de beurt is aan sterrenteken Weegschaal om in de spotlights te staan. Wat betekent dit nu voor de Libra's onder ons? En wat met de andere sterrenbeelden?

Er hangt liefde in de lucht

Eerst en vooral: libra season wordt intens. Welk teken je ook bent, houd je klaar voor emoties. Héél veel emoties. Hoewel dit voor sommige koele tekens angstaanjagend klinkt (we kijken naar jou, Steenbok), kunnen we je geruststellen. We hebben het hier namelijk over het mooiste gevoel van allemaal, de liefde. Weegschaal is sterk verbonden met Venus, die instaat voor je emotionele houding. Gooi daar de maan en mercurius bij, die nog steeds op de voorgrond staan, en je krijgt een cocktail van liefde. Een liefdesdrankje, zo je wil.

sterrenbeeld libra season

Weegschalen zelf zien liefst iedereen gelukkig, dus halen mogelijks hun talent als koppelaar naar boven. Andere tekens durven de liefde misschien eindelijk een kans te geven, of investeren in betere relaties met collega's. Dit seizoen draait om kindness, voor jezelf, je familie, je omgeving, de wereld...

Een leven in balans

Neem die weegschaal maar heel letterlijk, want een tweede belangrijk aspect is balans. Het sterrenteken Weegschaal houdt van een leven in evenwicht en zoekt constant naar harmonie. Dit heeft heel sterk te maken met het professionele leven, want Weegschalen zijn ware pioniers. Verwacht je dus aan nieuwe inzichten op het werk, betere samenwerkingen en een gezondere work-life balance.

Vrede, vrede, vrede op aarde

Weegschalen hebben tenslotte een sterk rechtvaardigheidsgevoel, ze willen dat zaken juist en eerlijk verlopen. Het zou dus kunnen dat je plots heel erg ontmoedigd raakt door klimaatproblemen, politieke strubbelingen of algemeen onrecht in de wereld. Gelukkig is Weegschaal een ondernemend teken en zal je snel beseffen dat het werk van één persoon écht verschil maakt. In plaats van in een hoekje te huilen (zò virgo season), probeer je om van onze aardbol een mooiere plek te maken.