Sony vindt de muziekervaring opnieuw uit met nieuwe oordopjes

Gepubliceerd op 9 mei 2023 door ELLE Partner
Sony vindt de muziekervaring opnieuw uit met nieuwe oordopjes ©Sony

SONY innoveert met zijn draadloze oordopjes met Noise Cancelling: WF-C700N.

ALLES DRAAIT OM COMFORT! De WF-C700N is compact en licht voor multifunctioneel dagelijks gebruik. Zelfs als je veel beweegt, luister je met maximaal comfort naar je favoriete muziek zonder storende geluiden. Sony heeft de gevoeligheid van verschillende oren bestudeerd, waardoor de draadloze oordopjes perfect in je oor passen.

Het model combineert een vorm die is aangepast aan het menselijk oor met een ergonomische vormgeving van het oppervlak voor een stabielere pasvorm. Zo kun je langer luisteren aan één stuk door. Ga volledig op in de muziek met noise cancelling en geniet van een onvergelijkbare geluidservaring: luister naar je muziek alsof je bij een concert bent, volg een podcast alsof je de actie beleeft of bel je geliefden alsof ze naast jou staan!

 

Naast comfort doet de WF-C700N niet onder aan stijl: verkrijgbaar in zwart, wit, lavendel en saliegroen (onze favoriet), past hij zich aan al je looks aan. Het oplaaddoosje is klein en gemakkelijk mee te nemen in je tas of jas, zodat je jouw oortjes altijd bij de hand hebt. Met de WF-C700N kun je nu overal moeiteloos naar je muziek luisteren met een maximum aan comfort en hoogwaardige geluidskwaliteit.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Sony.
sony.be

Lees ook :
Zo style je de virale patchwork jacket
Je vet bevriezen om af te vallen, werkt dat?
Herbeleef de VIP Beauty & Fashion Schools bij Docks Bruxsel