Herbeleef de VIP Beauty & Fashion Schools bij Docks Bruxsel

Gepubliceerd op 18 april 2023 door ELLE Partner
Herbeleef de VIP Beauty & Fashion Schools bij Docks Bruxsel ©Docks Bruxsel

Op 7 april werden de Beauty & Fashion Schools van Docks Bruxsel ingeluid met het fantastische en sfeervolle kick-off event. Op het programma stonden mode- en beautycoachings om het beste in jezelf naar boven te halen.

Tijdens dit unieke event met ELLE Belgium was er op ieders gezicht een grote glimlach te bespeuren. Samen met onze genodigden brachten we hulde aan schoonheid, elegantie en solidariteit onder vrouwen. Het was een ideale gelegenheid om elkaars zelfvertrouwen te versterken en om alle schoonheden in de bloemetjes te zetten.

De VIP-openingsavond was onvergetelijk, maar ook jij kan er nog elke zaterdag in april terecht voor advies in de mode- en beautycorners van de Beauty & Fashion Schools. Dit evenement wordt je aangeboden door Docks Bruxsel en is dus gratis.

Net als de gelukkige deelneemsters van het kick-off event leer je hoe je je figuur beter tot zijn recht laat komen en de kleuren kiest die je teint doen opleven. Je verfijnt je huid- en make-uproutine en kan nieuwe parfums testen die bij je persoonlijkheid passen, onder begeleiding van 2 personal shoppers.

Tot binnenkort bij Docks Bruxsel.

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.
docksbruxsel.be 

Lees ook :
24 dagen vrij met 11 dagen verlof: zo haal je het meest uit je vakantiedagen
Monkey Bread: superlekkere fluffy brioche
De blozende Pink Lady, een appel met groene waarden