Zo reageert Ariana Grande op de kritiek op haar gewichtsverlies

Gepubliceerd op 12 april 2023 door Lotte Gillis en ELLE België
Zo reageert Ariana Grande op de kritiek op haar gewichtsverlies Getty Images

Hier en daar duiken beelden op van een duidelijk vermagerde Ariana Grande en dat is het internet niet ontgaan. De popster reageert nu met een TikTokvideo op de kritiek.

'Ze ziet er ziek uit', 'dit is heel triestig', 'hopelijk wordt ze snel beter', het internet maakt zich duidelijk zorgen om de superster. De meest uiteenlopende geruchten doen de ronde over wat er met haar aan de hand zou zijn. Zo zou ze moeten vermageren van haar management of zou ze gezwicht zijn onder de druk van sociale media.

Veel gezonder

Ariana Grande maakt nu komaf met de roddels door een TikTokfilmpje waarin ze uitlegt hoe het echt zit. Volgens haar is ze nu veel gezonder dan voordien. "Het lichaam dat jullie zien als 'gezond' was net de meest ongezonde versie van mijn lichaam. Ik nam antidepressiva en combineerde dat met alcohol drinken en weinig eten. Ik zat op het laagste punt van mijn leven toen ik eruit zag als wat jullie omschrijven als 'gezond'." Met dit filmpje weerlegt ze alle geruchten en laat ze dus ook weten dat het net veel beter met haar gaat.

Er zit ook nog een duidelijk boodschap in de video: "We moeten liever zijn en minder praten over anderen hun lichaam. Je bent prachtig, ongeacht in welke fase je nu zit."

@arianagrande♬ original sound - arianagrande