De 4 beste standjes om met een sextoy uit te testen

Geüpdatet op 21 april 2023 door Camille Vernin en ELLE België
De 4 beste standjes om met een sextoy uit te testenUnsplash

We durven te wedden dat je favoriete seksstandjes nog leuker worden met deze vier seksspeeltjes.

Veel mensen denken nog steeds dat speeltjes enkel bedoeld zijn om alleen te gebruiken. Maar niets is minder waar want als je ze met z'n tweeën gebruikt wordt de sensatie van elk standje nog intenser. Van het meest klassieke tot gesofisticeerde standje, wij vertellen je er alles over.

1. Doggy

Dit is het eerste standje waarbij je een sextoy kan integreren. Bij dit standje is er niet alleen een diepe penetratie, maar heeft de persoon achteraan ook zijn handen vrij en kan die zijn partner goed zien. Om de sensaties te vertienvoudigen kan je kiezen voor een penisring die de clitoris stimuleert. Dit zorgt voor glijdende bewegingen in plaats van scherpe heen-en-weer bewegingen en op deze manier is er meer contact met de clitoris.

De ideale sextoy hiervoor

cockring Lelo
Tor 3, vibrerende penisring- Lelo

Shop hier

2. Reverse cowgirl

Ook dit is een populaire positie voor koppels. Je zit achterstevoren op je partner. De liggende partner ziet de ander en zijn handen zijn vrij om de clitoris van zijn partner te simuleren met een clitoriszuiger. Je kunt ook kiezen voor een butplug om de boel wat pittiger te maken. De liggende persoon brengt de seksspeeltjes aan terwijl de ander bovenop beweegt.

De ideale sextoy hiervoor

Ditto, vibrerende butplug - We-Vibe

Shop hier

3. missionaris

Fan van vanilleseks? De missionaris is een klassieker. Niet alleen bevordert het de intimiteit, maar hij kan ook gemakkelijk geüpgrade worden met een Womanizer-type sextoy die op de clitoris staat. Je kan ook een penisring gebruiken om de clitoris te stimuleren als deze heen en weer beweegt. Door glijmiddel aan te brengen op beide geslachtsdelen worden de sensaties nog meer verhoogd. Je kan ook glijmiddel op de tepels en andere erogene zones van het lichaam aanbrengen.

De ideale sextoy hiervoor

clitoriszuiger
Clitoriszuiger met 14 niveaus - Womanizer Premium 2

Shop hier

4. Zonder contact

Op afstand blijven kan een seksuele positie op zich zijn, omdat elkaar niet aanraken net verlangen kan opwekken. Oogcontact en een flinke dosis creativiteit in zelfstimulatie zijn al voldoende. Er is een perfect accessoire voor deze positie: een seksspeeltje dat verbonden is met een afstandsbediening of smartphone. Zo kan je de traditionele penetratie vervangen door een handmatige en verbonden masturbatiesessie die je naar het toppunt van opwinding brengt.

De ideale sextoy hiervoor

Tiany 3, vibrator voor koppels met afstandsbediening - Lelo

Shop hier

LEES OOK:

De 6 meest voorkomende seksdromen uitgelegd

5 seksstandjes voor extra plezier in bed

Dit is waar 50% van de vrouwen over fantaseren tijdens de seks