Zien: Kendall Jenner en Bad Bunny zijn officieel aan het daten

Gepubliceerd op 9 maart 2023 door Lore Ginneberge
Zien: Kendall Jenner en Bad Bunny zijn officieel aan het daten Launchmetrics Spotlight

De relatie tussen Kendall Jenner en Bad Bunny verandert van gerucht naar feit. De twee werden zoenend gespot na een groepsdate in West-Hollywood.

Hangt er liefde in de lucht? Hoewel het nog pril is, zijn we intussen zeker dat model Kendall Jenner en artiest Bad Bunny aan het daten zijn. Tot voor kort moesten we het stellen met roddels en korrelige foto's, maar de twee lijken het nieuws nu te bevestigen.

Kendall Jenner en Bad Bunny op date

Op dinsdag 7 maart werden Kendall en Bad Bunny namelijk opnieuw gefotografeerd en ditmaal is het onmiskenbaar dat er iets gaande is. De twee werden gespot bij het verlaten van een sushirestaurant, waar ze met een groepje vrienden hadden afgesproken, waaronder Kendalls jongere zus Kylie Jenner. Nog voordat Kendall in haar auto stapte, is te zien hoe ze de latino-superster omhelsde en afscheid nam met een kus.

Een paar weken geleden vertelde een bron dicht bij het model aan People dat hun relatie zeer pril was en toen nog niet echt serieus: "Kendall gaat sinds kort met hem om. Ze werden voorgesteld door vrienden. Ze vindt hem leuk en heeft plezier. Hij is anders dan de mannen waarmee ze in het verleden heeft gedatet. Hij is erg charmant."

@gaymanwithaspraytan #greenscreen #kendalljenner #badbunny #thekardashians #kardashians @tmz ♬ original sound - Gay Man with a Spray Tan

Kendall Jenners liefdesleven

Hoewel de Jenner-zus voorheen tot het uiterste ging om haar relaties privé te houden, lijkt het erop dat ze dit keer niets te verbergen heeft. Het zou dus kunnen dat de twee sterren het serieus menen met elkaar.

Fans vroegen zich al een tijdje af of Kendall een nieuwe vlam had - en zo ja, wie! Eind oktober maakte het model namelijk een einde aan haar relatie met basketbalspeler Devin Booker, met wie ze twee jaar samen was. Nog daarvoor werd het supermodel gelinkt aan verschillende basketbalspelers.

Maar het meest besproken is ongetwijfeld haar (nog steeds niet bevestigde!) knipperlichtrelatie met zanger Harry Styles. Het beroemde duo had steeds wisselende flings tussen 2013 en 2019.  Een paar dagen na haar recente break-up met Devin Booker, werd Kendall Jenner gespot op het concert van de 'As It Was'-zanger,  en veel fans dachten dan ook dat de twee sterren het nog een keer zouden proberen.