Zien: Kylie Jenner draagt leeuwenjurk op de Schiaparelli coutureshow

Gepubliceerd op 23 januari 2023 door Lore Ginneberge
Zien: Kylie Jenner draagt leeuwenjurk op de Schiaparelli coutureshow Getty Images

Miss Kylie Jenner est arrivée! De ster verschijnt tijdens Parijs Haute Couture Week op de voorste rij bij Schiaparelli. En dat in een jurk die hoofden doet draaien...

Het startschot voor de Haute Couture Week is gegeven! Zoals gewoonlijk krioelt het van de sterren en fashionista's die dit grootse modemoment bijwonen. Alle ogen zijn gericht op Kylie Jenner, die zondag 22 januari al haar opwachting maakte in een sensuele look op de Maison Margiela show. De jonge miljardair overtreft deze tenue nu met een nog opvallender ensemble. Want op de voorste rij van de Schiaparelli coutureshow verscheen Jenner in een jurk met een gigantische leeuwenkop (nep, natuurlijk) die iedereen twee keer deed kijken.

Kylie Jenner Schiaparelli couture show fashion week
Getty Images

Kylie Jenner in een Schiaparelli jurk met leeuwenkop

Deze nu al iconische jurk heeft alle kwaliteiten van couturelabel Schiaparelli: sculpturaal, surrealistisch en prettig gestoord. De zwarte velours jurk met gigantische leeuw was bovendien een van de meest opvallende silhouetten van de show voor SS23, gedragen op de catwalk door model Irina Shayk. Pittig detail: toen Kylies oudere zus Kim Kardashian nog niet officieel gescheiden was van Kanye West, had die laatste een kortstondige relatie met het Russisch-Amerikaanse supermodel. Als er al spanning in de lucht hing tussen Irina en Kylie tijdens de Schiaparelli-show, viel dat niet van hun geconcentreerde gezichten af te lezen.

@leoniehanne Who wore it better: Irina or Kylie? 🦁#schiaparelli #kyliejenner #irinashayk ♬ original sound - Leonie Hanne

Knipoog naar de naam van Kylie Jenners zoon?

De creatie is Jenner op het lijf geschreven: niet alleen komen haar vormen er prachtig in uit, de 25-jarige onderneemster, geboren op 10 augustus, heeft Leeuw als sterrenbeeld. En dan is er nog een andere mogelijk knipoog! In het Karjenner-universum wordt niets aan het toeval overgelaten. Kylie Jenner onthulde een dag eerder - geheel onverwachts - de naam van haar tweede kindje op Instagram. Na net geen twee jaar geheimhouden onthulde de ster dat haar zoon Aire Webster heet, groot nieuws dat ze deelde samen met enkele foto's van de peuter.

Wat heeft dit met de couturejurk te maken? Aire betekent 'Leeuw' in het Hebreeuws. Een jurk met behoorlijk wat symbolische betekenis dus, en niemand komt er mee weg zoals Kylie.

LEES OOK: Kim Kardashian koopt huis in Malibu van Cindy Crawford voor 70 miljoen dollar