Zien: Kim Kardashian koopt huis in Malibu van Cindy Crawford voor 70 miljoen dollar

Geüpdatet op 19 september 2022 door Lore Ginneberge
Zien: Kim Kardashian koopt huis in Malibu van Cindy Crawford voor 70 miljoen dollar Adrian Anz

Kim Kardashian denkt duidelijk al aan volgende zomer. De realityster kocht net een vakantie-optrekje in Malibu van model Cindy Crawford. Prijskaartje van het huis? 70,4 miljoen dollar.

Een huis aan zee, het is de ultieme droom van velen. Kim Kardashian maakte de hare waar met haar nieuwste investering: een villa in mediterrane stijl in Encinal Bluffs, een van de meest begeerde wijken van Malibu.

Kim kardashian Villa
Adrian Anz

Het landgoed strekt zich uit over 7400 vierkante meter met prachtige uitzichten op de Stille Oceaan. Het huis heeft vier slaapkamers, vijf badkamers, een fitnessruimte, zwembaden, een tennisbaan en een privéweggetje naar een afgelegen strand.

Kardashian villa
Adrian Anz
Kim Kardashian huis malibu
Adrian Anz

Volgens Dirt is dit de duurste woningoverdracht in Malibu dit jaar, en de op drie na duurste woningverkoop van 2022 in Californië. Onder andere Drake betaalde dit jaar nog iets meer voor zijn nieuwe woning, zo'n 75 miljoen dollar.

Kim Kanye huis
Adrian Anz
Kim Kardashian
Adrian Anz

Het landgoed stamt uit de jaren veertig, maar werd verbouwd in de jaren negentig en opnieuw in 2016 door Cindy Crawford. Het supermodel verdeelde het perceel in twee en is momenteel nog in het bezit van de kleinste helft. Het andere gedeelte is nu dus van Kim Kardashian.

villa Malibu
Adrian Anz
Kim huis Malibu interieur
Adrian Anz

Kim mag onder meer Leonardo DiCaprio en Neil Diamond tot haar verre buren rekenen dankzij deze nieuwe aankoop. En er is nog een ster in de buurt... Zo'n 20 kilometer verderop is niemand minder dan Kanye 'Ye' West bezig aan het bouwen van zijn brutalistische droomvakantiehuis ter waarde van 57 miljoen dollar.

Kardashian huis
Adrian Anz

Kim blijft voorlopig wel met haar vier kinderen North, Saint, Chicago en Psalm in haar inmiddels iconische 'futuristische Belgische klooster' in Hidden Hills wonen. De onderneemster heeft ook nog twee andere huizen op haar naam, net als een luxeappartement en bouwgrond.

LEES OOK: Tristan Thompson, Khloé Kardashian en alle andere sterren op Beyoncé's verjaardag