Rihanna onthult zwangerschap op spetterende Super Bowl show

Geüpdatet op 15 februari 2023 door Lore Ginneberge Foto’s: Getty Images
Rihanna onthult zwangerschap op spetterende Super Bowl show

Rihanna kreeg 13 minuten om het beste van zichzelf te geven tijdens de Super Bowl Halftime show. En dat deed ze, met groot nieuws erbovenop!

Riri's Halftime Show

Naast de Kansas City Chiefs en de Philadelphia Eagles was er een derde team aanwezig op de Super Bowl wedstrijd: de Fenty League, ook wel Rihanna Navy, zoals fans van de zangeres zichzelf noemen. De verwachting lag torenhoog, want RiRi bracht haar laatste album 7 jaar geleden uit en trad de voorbije jaren nauwelijks op. "Rihanna gaat op het podium komen om een make-uptutorial te geven", grapten fans op sociale media. Zou ze het nog kunnen?

Ja hoor. De superster loste alle verwachtingen in op een podium in de hoogte geflankeerd door dansers. Ze ging gekleed in combinatie van vuurrode Loewe en Alaïa items met juwelen van Messika en sneakers van Salomon x MM6. Op het programma? Een 'best-off' optreden om U tegen te zeggen, met hits als 'Work', 'Umbrella' en 'Bitch better have my money'. Eindigen deed Rihanna met een schitterende versie van 'Diamonds'.

Rihanna Super Bowl show
Getty images

Rihanna opnieuw zwanger

Rihanna zong niet alleen de longen uit haar lijf, ze verraste vriend en vijand met een stunt à la Beyoncé toen ze met een bolle buik haar show begon. Een in rood gehulde Riri is in verwachting van een tweede kindje met rapper Asap Rocky, en deze iconische aankondiging gaat zeker de geschiedenis in.

@espn #Rihanna performing Umbrella at the Super Bowl halftime show 🔥 (via @nfl ♬ original sound - ESPN

LEES OOK: Festival WECANDANCE maakt het thema van dit jaar bekend