Pizza time! De 5 beste restaurants om te bestellen in Antwerpen

Geüpdatet op 30 januari 2023 door Daphne Dorgelo
Pizza time! De 5 beste restaurants om te bestellen in Antwerpen

Dit zijn ze: de beste plekken van Antwerpen om kraakverse pizza te bestellen.

Weet je nog dat er een tijd was waarin je door een regenbui naar buiten moest om een pizza te halen? Tegenwoordig maken services zoals Takeaway, Deliveroo en Ubereats het ons heerlijk makkelijk om binnen een mum van tijd comfort food aan je eigen voordeur aan te nemen. Bevind je je in Antwerpen, dan weten wij nog een aantal goede restaurants met bezorgoptie om de lekkerste pizza te bestellen.

Standard Pizza

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Standard Pizza (@standard.pizza)

Groen, biologisch, zuurdesembrood en seizoensgebonden groenten. Dat is Standard Pizza. Het restaurant in postcode 2018 serveert ambachtelijke pizza’s met zuurdesemdeeg en lokale, onverwachte toppings van het seizoen. Nog iets fris erbij? De salades en desserts zijn al even appetijtelijk. En natuurlijk het beste van alles: ze hebben een bezorgoptie via Kiosk.

Otomat

Een bestelling waar je je mannelijke partner wellicht extra blij mee maakt: Otomat staat bekend om zijn 'beerish' karakter. Naast dat ze een twintigtal bieren in hun aanbod hebben, hebben ze ook pizzadeeg met bier (!). Bestel een otomat pizza of notomat pizza - zonder tomaat - en je kunt ze al binnen een halfuur op de stoep verwachten.

Orso

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Orsopizzeria (@orsopizzeria)

De pizza’s van restaurant Orso zijn er ook in een glutenvrije optie. Veel keuze tussen het aanbod pizza is er trouwens niet, maar dat hoeft ook helemaal niet: welke je ook bestelt, de smaak zal je doen verbazen. En daar zijn tal val locals in Zurenborg het helemaal mee eens.

Civilta del Bere

We tuigen graag af naar dit restaurant vanwege zijn centrale plek, gezellig interieur en geweldig aanbod wijnen, maar de klassiek Italiaanse pizza’s in onze zetel met pantoffels aan eten, is misschien net zo leuk. Met passie en creativiteit van Dimitri Thiers en zijn team kan Civiltà del bere maken ze eerlijke, eenvoudige en verse Italiaanse keuken met authentieke smaken om ook te bestellen. Tutto bene.

V Pizza

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door V Pizza Antwerp (@v_pizza_antwerp)

‘V’ staat voor vijf. Oftewel, vijf zintuigen die je kunt verkennen bij het nemen van een hap pizza. Hoewel de plek van V Pizza natuurlijk bruisend is - we hebben het hier over de Antwerp Tower - is er soms niks beter dan in alle rust de smaken te ontdekken. Bestellen maar!