Weekendje Antwerpen: Logeer in een avant-garde boetiekhotel voor design lovers

Geüpdatet op 1 maart 2021 door ELLE Partner
Weekendje Antwerpen: Logeer in een avant-garde boetiekhotel voor design lovers

Geen zin in een doorsnee hotelkamer tijdens je citytrip naar Antwerpen? Dan zit je goed bij het luxueuze boetiekhotel De Witte Lelie.

Heb je dringend nood aan een weekendje je weg om de dagelijkse sleur te doorbreken? Dan is Antwerpen, met haar talloze hippe winkels en boetieks, historische bezienswaardigheden en gezellige straatjes de perfecte plaats om je batterijen weer op te laden. Om je trip helemaal af te maken, logeer je in een hotel dat niet alleen voorziet in alle mogelijke luxe en comfort, maar dat ook nog eens een absolute lust voor het oog is, zoals het boetiekhotel De Witte Lelie.

Flamboyant luxehotel

Wie een liefhebber is van less is more heeft duidelijk nog geen bezoekje gebracht aan hotel De Witte Lelie, gelegen in het hartje van de oude binnenstad van Antwerpen. Van zodra je de roze deur van dit statige zeventiende-eeuwse pand binnenstapt, word je ondergedompeld in een betoverende mix van elegantie en persoonlijkheid. Dit erg originele en stijlvolle hotel herbergt naast tien pareltjes van hotelkamers en suites ook een weelderige bloementuin waar je ontspannen van een glaasje bubbels kan genieten, twee gezellige salons met een knetterende open haard en de Bronze Bar, een hedendaagse stadsoase met een chique en sfeervolle vibe.

Unieke en bijzondere interieurs

Elke kamer van De Witte Lelie kreeg een geheel eigen inrichting en sfeer. Of je nu houdt van romantische schakeringen in roze en rood, van bonte bloemenprints of pop-art Marilyn Monroe-kunst, je wordt gegarandeerd aangenaam verrast door elk van deze bijzondere ruimtes. Badkamers met een wolkenmotief, artistieke vissen en een terras met een vrolijk mozaïek van gras en lentebloemen geven je verblijf extra cachet. Bovendien is iedere kamer voorzien van gratis high speed WIFI, airconditioning, een Loewe Flatscreen TV, een gratis minibar, bad- en doucheproducten van Hermes en Treca de Paris beddengoed. Aan elk detail is gedacht, zodat je je verblijf kan doorbrengen in het grootste comfort.

Presidentiële suite in Louis XIV-stijl

Mag het net dat tikkeltje meer zijn, of heb je een speciale gelegenheid te vieren zoals een huwelijk of een verjaardag, dan is de presidentiële suite van Hotel De Witte Lelie een echte aanrader. Deze ruime suite met eigen zitkamer is gedecoreerd in een hedendaagse versie van de vorstelijke Louis XIV-stijl. De knusse zetel en open haard, goudgeschilderde accenten en een indrukwekkende kristallen luster bezorgen je in een vingerknip het gevoel van ultieme luxe.

 

Loungen in de Bronze bar

Na een dagje sightseeing of shoppen in de modehoofdstad van ons land, is het tijd voor een verfrissende cocktail in een glamoureuze setting. In de Bronze Bar van Hotel De Witte Lelie kan je in een ontspannen sfeer genieten van een uitgebreide selectie aan dranken, cocktails en heerlijke wijnen. Ook kan je genieten van een hele uitgebreide gin en whiskey kaart, met een focus op Belgische gins om deze lokale creaties in de spotlight te zetten. Ook wie het liever alcoholvrij houdt komt er zeker aan zijn trekken.

Boek nu een van hun tijdelijke deals vóór 30 april en ontvang een aantal exclusieve voordelen. Zo kun je met de Early Bird Deal niet alleen genieten van hun gepersonaliseerde service in een luxueus en ecclectisch decor, maar ook van een vroege check-in / late check-out, free room upgrade (indien beschikbaar) en een korting van maar liefst 15% op de kamerprijs. Of boek ineens een verblijf van twee nachten en blijf de derde nacht gratis. Meer info en voorwaarden kun je op hun site vinden.

Lees ook:
Dit is waarom je in de herfst andere skincare producten nodig hebt
Beauty hotspot: natuurlijke en doeltreffende behandelingen bij Clinique Cinq in Antwerpen
Interview met parfumeur Francis Kurkdjian: "ik wil geuren maken die minstens 10 jaar stand houden"

Dit artikel kwam to stand in nauwe samenwerking met De Witte Lelie.
www.dewittelelie.be