De kerstgeschenken waar de ELLE-meisjes van dromen

Gepubliceerd op 20 december 2022 door ELLE Partner
De kerstgeschenken waar de ELLE-meisjes van dromen

Je kent ze misschien nog niet allemaal, maar de meisjes van de ELLE-redactie hebben een heel divers en gevarieerd profiel. En allemaal hebben ze een erg goede smaak wat cadeautjes betreft. Mogelijk vind je dus inspiratie in hun persoonlijke wishlists! Ontdek welke Amazon-geschenken het ELLE Team dit jaar zelf graag onder de kerstboom wil.

Mode, beauty, koken, reizen, kids, interieur... Liefste Kerstman, we zijn dan wel niet altijd even braaf geweest dit jaar... maar we verdienen toch wel een cool cadeautje! Wil je zo vriendelijk zijn om je bankkaart onder de kerstboom achter te laten, samen met deze geweldige wishlist? With Love, The ELLE Team

Wil je dit jaar efficiënt en ongecompliceerd shoppen? Met een uitgebreide keuze en snelle levering? Rep je dan naar de koning van het onlineshoppen: Amazon.com.be. In de speciale sectie 'Brands of Belgium' zet deze Belgische versie van Amazon lokale verkopers in de kijker. Zo krijgen klanten de kans om producenten uit eigen land te ontdekken. Dat Amazon naar België uitbreidt, is ook een goede zaak voor de vele vrouwen die het graag als zelfstandige willen proberen maar de sprong eerder niet durfden te wagen. Op dit moment telt Amazon al bijna 1.000 Belgische verkooppartners waarvan een honderdtal zich bevinden in de 'Brands of Belgium'-boetiek. Bovendien was het nog nooit zo makkelijk om een zaak op te starten en je consumentenpanel te bereiken als met Amazon.

HET IDEALE GESCHENK VOOR BEAUTYFANATEN

KOOP DIT BOEK

Dit boek is een praktische gids voor je dagelijkse routine, die je helpt de ingrediënten die je op je huid smeert echt te begrijpen en ze te vervangen door zelfverzorgingsrituelen om naar uit te kijken. Jess Arnaudin helpt de taal, mythen en wetenschap rond natuurlijke ingrediënten te ontcijferen en deelt recepten en haar favoriete schoonheidsvoedsel als onderdeel van haar filosofie van 'Inside Out Beauty'.

HET IDEALE GESCHENK VOOR MANNEN

KOOP DIT REISOVERHEMD

Dit is waarschijnlijk het beste en origineelste geschenkidee van onze selectie. Waarom hebben we dit pareltje niet eerder ontdekt? Je snapt waar het om gaat, we hoeven het niet verder uit te leggen... Je schuift het gevouwen hemd in de hoes, de hoes in de koffer en klaar is Kees. Simpelweg geniaal!

HET IDEALE GESCHENK OM DE KIDS TE BETOVEREN

KOOP DEZE VERHALENVERTELLER

Deze verhalenverteller is speciaal ontwikkeld voor de allerjongsten (vanaf twee jaar). Ze kunnen het met bewegingen bedienen. Het toestel werkt zonder golven, schermen of knoppen. Het stimuleert de creativiteit van de kinderen en kalmeert ze. Er zijn in totaal zes verschillende werelden om te beluisteren en te ontdekken (via zes zijden om te schudden). Ze bevatten zesenzestig verhalen, sprookjes, aftelrijmpjes en zelfs een gek ABC op rijm... Ideaal om onze kleintjes de schoonheid van woorden te leren ontdekken.

HET IDEALE GESCHENK VOOR INTERIEURLIEFHEBBERS

KOOP DEZE DESIGN KANDELAAR

Deze kaarsenhouder van roestvrij staal is met de hand gemaakt en beschilderd. Met zijn Scandinavisch design geeft hij elke tafel net dat ietsje meer. Hij verleent ons interieur een vleugje warmte en elegantie. En met rode kaarsen vormt hij met kerst het paradepaardje van onze feesttafel.

HET IDEALE GESCHENK VOOR VERSTOKTE REIZIGERS

KOOP DEZE ORGANIZER

Dit geschenk is niet zeer glamoureus maar wel superpraktisch en nuttig. Op reis is niets vervelender dan minuuuuuuutenlang de kabeltjes van de verschillende opladers te moeten ontwarren. Met dit tasje is dat probleem eindelijk opgelost! Alles heeft zijn eigen plekje. Een lust voor het oog, vind je niet?

HET IDEALE GESCHENK VOOR KEUKENPIETEN

KOOP DEZE ROBOT

Wie droomt er niet van een magische machine om lekkere zelfgemaakte gerechten te bereiden? Van het niveau MasterChef natuurlijk! Deze keukenrobot is even mooi als efficiënt en het perfecte hulpje voor al onze bakideeën. Maar hij doet nog veel meer. Hij kan alle denkbare zoete en hartige bereidingen opkloppen, mengen, kloppen en klutsen! Als je hem probeert, wil je hem nooit meer kwijt!

HET IDEALE GESCHENK VOOR GELIEFDEN

KOOP DIT SPEL

We kunnen het niet genoeg herhalen: de basis voor een goede relatie is communicatie. Dit slimme spel is grappig, intiem en ontroerend. Het bevat 500 vraagjes die speciaal zijn uitgedacht om betekenisvolle gesprekken uit te lokken en onze band nog inniger te maken. Dit spel is nu eens hilarisch, dan weer plagerig en soms helemaal geschift. Maar één ding is zeker: het haalt ons uit onze comfortzone en de verrassingen volgen elkaar op!

HET IDEALE GESCHENK VOOR VRIJGEZELLEN

KOOP DEZE SEXTOY

Ladies, deze sextoy is getest en goedgekeurd door jullie toegewijde ELLE Team en de journalisten op het veld. Graag gedaan en een fijne kerst!

HET IDEALE GESCHENK VOOR SPORTIEVELINGEN

KOOP DEZE HAAKJES

De oortjes van je koptelefoon kwijtraken in het heetst van de strijd... Om gek van te worden! Zeker wanneer je aan het joggen bent of midden in een HIIT-sessie zit. Wij hebben de oplossing: deze (antislip- en transpiratiewerende) haakjes van silicone planten de oortjes steviger in de oorschelp. Ze zijn eenvoudig maar doeltreffend en sluiten andere geluiden buiten zonder af te doen aan de audiokwaliteit. Een klein geschenkje dat een groot verschil kan maken!

HET IDEALE GESCHENK VOOR ASTROLOGIEFANS

KOOP DIT BOEK

Een heus naslagwerk, geschreven door Louise Edington. Een essentiële gids voor astrologie voor zowel beginners als gevorderden. Astrologie wordt al duizenden jaren gebruikt om gebeurtenissen te voorspellen, de betekenis van het leven te begrijpen en effectiever met andere personen te communiceren. Dit boek is uitgegeven door Rockridge Press en bevat de basis en de lessen die we nodig hebben om de sterren te begrijpen en interpreteren.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Amazon.com.be.
amazon.com.be

Lees ook :
Eindelijk kennen we de naam van de beste kapper van Benelux
Dompel je onder in de magische kerstsfeer bij Printemps
6 originele hobby's die je mentaal welzijn boosten