Dompel je onder in de magische kerstsfeer bij Printemps

Gepubliceerd op 12 december 2022 door ELLE Partner
Dompel je onder in de magische kerstsfeer bij Printemps

Elk jaar weer weet Printemps ons tijdens de feestperiode van onze sokken te blazen. Ook deze kerst haalt het Franse warenhuisicoon alles uit de kast: de fonkelende etalages staan volledig in het thema van het circus en betoveren klein en groot. We moeten er zeker langsgaan en dan maken we maar meteen van de gelegenheid gebruik om kerstcadeautjes voor de hele familie te kopen.

 Op de mythische Parijse Boulevard Haussmann is het aftellen naar Kerstmis al begin november gestart. Het warenhuis Printemps is een heuse tempel van luxe. Ook dit jaar gaat het - in samenwerking met Loewe - helemaal op in de magie van kerst, met warme, uitnodigende etalages die we vol kinderlijk enthousiasme en met open mond bewonderen. Printemps heeft de kerstperiode op 9 november officieel verwelkomd en dit in de aanwezigheid van topmodel Naomi Campbell en de Franse actrice Isabelle Huppert.

Een wervelend thema

 Dit jaar is de kerstversiering van Printemps geïnspireerd op de vrolijke wereld van het circus. De elf etalages en vier feeërieke taferelen zijn het resultaat van een titanenarbeid: in bijna drie weken en 650 uren is met man en macht gewerkt om alles in scène te zetten. Maar waar zijn de elfjes van de kerstman naartoe? Die genieten van een welverdiende vakantie! Daarom stelt Santa ons dit jaar zijn nieuwe superteam voor: een gezelschap van koorddansers, goochelaars, trapezeacrobaten, evenwichtkunstenaars en clowns geven een geweldige kerstvoorstelling ten beste.

Niet alleen de etalages zien er feestelijk en fabelachtig uit, ook in de winkel zelf waait een feestelijke wind. De beroemde koepel herbergt zelfs een mooie gouden kerstboom. Maar daar houdt het niet mee op. Er zijn immers tal van animaties en activiteiten: kindergrime, verkleedpartijtjes, creatieve workshops, demo's van levensgroot speelgoed en spellen... Wat mogen we echt niet missen? Een escape game waarbij we het mysterie van de verdwijning van de kerstman moeten oplossen. Perfect om de kinderen geboeid te houden tot het tijd is om de cadeautjes uit te pakken.

De ultieme shopervaring

In deze sprookjesachtige sfeer is het uiteraard heerlijk shoppen. Bovendien worden we er ingewijd in de nieuwe mode-, beauty-, woon- en foodtrends van het grootwarenhuis en kunnen we exclusieve kerstproducten op de kop tikken. Ook wat restaurants betreft, zitten we hier op rozen. Lekkerbekken en fijnproevers kunnen terecht in restaurants met verschillende feestelijke menu's, terwijl shopping addicts beroep kunnen doen op een gepersonaliseerde service die de kerstaankopen veel vlotter laten verlopen. Giftcards, een conceptuele ruimte die in het teken staat van originele en betaalbare kleine cadeautjes, tassen en pakketten op één enkele plaats zodat we zorgeloos kunnen shoppen, tips en advies voor de decoratie van onze woning (van de kerstboom tot de feesttafel), een beauty corner met een manicure- en make-upbar, hairstylisten, wellness, cosmeticaprofessionals... Printemps biedt ons de kans om anderen én onszelf eens flink in de watten te leggen.

Bovendien mogen Printemps Haussmann en het team van ELLE België je uitnodigen voor een unieke shopervaring. Op het programma: een gepersonaliseerd onthaal in de vipsalons, 5% korting op de meest prestigieuze merken en een lekkere pauze op het terras van de Printemps du Goût, met een onvergetelijk uitzicht over Parijs. Ontdek hier je uitnodiging!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Printemps.
printemps.com

LEES OOK:
Stijltips: 20 manieren om een oversized trui te combineren
Wat is het topparfum onder de kerstboom dit jaar? 
Zo maakt Sarah Puttemans zich klaar voor de feesten