Zo maakt Sarah Puttemans zich klaar voor de feesten

Gepubliceerd op 2 december 2022 door ELLE Partner Foto’s: Tanguy Pels
Zo maakt Sarah Puttemans zich klaar voor de feesten

Content creator Sarah Puttemans staat niet alleen bekend om haar onfeilbare stijl maar ook om haar glanzende haardos. Ze verklapt ons het geheim achter haar glamoureuze feestkapsel én legt haarfijn uit hoe jij de look thuis kan recreëren.

De ingrediënten voor een geslaagde eindejaarsperiode? Dat zijn volgens Sarah gezelligheid, warmte en liefde. Het leukste aan de feestdagen vindt ze lekker eten in gezelschap van haar vrienden en familie. En dan het liefst gevulde kalkoen met kroketjes en een warm appeltje. Ook gezellige kerstmarkten pikt ze graag mee: “Dit jaar zal je me zeker kunnen terugvinden op de kerstmarkt in Antwerpen.”

Je doet haar het meest plezier met mode- en beautygerelateerde cadeaus. Maar cadeaus géven doet ze nog liever: “Ik raad altijd aan om het niet te ver te zoeken en vooral te kijken naar wat bij de persoon past. Welke hobbies, interesses,… heeft die? Vaak geven mensen doorheen het jaar al wat cadeautips prijs, ik probeer die dan te noteren en haal die boven voor de eindejaarsperiode.”

Benieuwd hoe Sarah zich klaarmaakt voor Kerst? Kijk dan mee:

Sarah’s favoriete feestkapsel

Tijdens de feesten kiest ze steevast voor natural waves als haar go-to feestkapsel. En die creëert ze dit jaar met behulp van de nieuwe limited edition Dyson Airwrap in Vinca Blauw en Rosé: “De Airwrap is heel gemakkelijk in gebruik, beschadigt mijn haar niet én ziet er ook nog eens leuk uit.”

 

Dat de styler het haar niet beschadigt, komt doordat hij een krachtige luchtstroom combineert met een gecontroleerde warmte zonder extreme temperaturen. Gemakkelijkheid in gebruik heeft de Airwrap dan weer te danken aan het zogenaamde Coanda-effect waarbij de lucht het haar automatisch naar het oppervlak van de opzetstukken trekt. Het toestel doet dus al het werk en jij bent in een mum van tijd party ready.

Sarah is dan ook al een paar jaar lang grote Airwrap-fan: “Je kan met één toestel verschillende looks creëren, dankzij de zes opzetstukken die je erbij krijgt: super handig voor een dagelijkse no-effort look of een glamoureus kapsel voor de feestdagen. Naast de Airwrap-opzetstukken om mijn haar te krullen, hou ik ook van het Ronde volumeborstel-opzetstuk om mijn bangs te brushen.” De Dyson Airwrap is immers een multifunctionele all-in-1-styler waarmee je zowel krullend, golvend als glad geföhnd haar kan creëren. En dat alles in een handomdraai.

 

This or that Christmas edition met Sarah Puttemans

Tenslotte schotelden we Sarah ook nog enkele dilemma’s voor:

Kerstmis of nieuwjaar?

“Kerstmis! Nieuwjaar is voor mij heel cliché en vaak wat geforceerd. Je ‘moet’ je amuseren terwijl ik liever ongedwongen en gezellig bij familie ben. De leukste feestjes gebeuren meestal onverwachts.”

Cadeautjes geven of krijgen?

“Geven. Meestal ben ik zo ongeduldig dat ik het cadeau al vroeger wil geven. Ik slaag er meestal wel in om mijn familie en vrienden gelukkig te maken met het juiste cadeau.”

Feestdiner thuis of op restaurant?

“Thuis – De sfeer is wat meer ongedwongen en je hebt meer vrijheid.”

Voorgerecht of dessert?

“Dessert,als ik echt moet kiezen. En dan liefst een klassieke dame blanche met heerlijk lopende chocoladesaus.”

Echte kerstboom of een valse kerstboom?

“Echte kerstboom omdat ik dol ben op de geur.”

Ugly Christmas sweater of matching pj’s?

“Matching pj’s voor de gezelligheid en het comfort.”

Mariah Carey of Michael Bublé?

Michael Bublé: mama en ik zijn al jaren fan!”

Love Actually of The Holiday?

The Holiday, omdat ik fan ben van Cameron Diaz en misschien wel eens droom van een rustige, gezellige en witte Kerst in een afgelegen cottage.”

Sleeën of ijsschaatsen?

“Schaatsen: ik heb 4 jaar lang geschaatst en kan me dus wel uitleven op het ijs.”

 De boom versieren of cadeautjes inpakken?

“Cadeautjes inpakken – ik geef graag cadeautjes en vind dat het inpakken hier deel van uitmaakt – als je dit met aandacht doet, toon je ook aan degene die het krijgt dat je ermee bezig geweest bent.”

Kerstfeestje met vrienden of kerstdiner met familie?
Als ik écht moet kiezen, dan kies ik familie. Maar naar goede gewoonte nodig ik tijdens de kerstperiode graag zowel familie als vrienden uit voor een gezellig etentje.”

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Dyson.

dyson.be

LEES MEER :
Sooner: 6 films met een vrouwelijke regisseur die je absoluut moet bekijken
Vanaf welke leeftijd beginnen we best met een huidverzorging?
Yvan's: juwelen en vakmanschap, van vader op dochter