Yvan’s: juwelen en vakmanschap, van vader op dochter

Geüpdatet op 26 oktober 2022 door ELLE Partner
Yvan’s: juwelen en vakmanschap, van vader op dochter

Yvan's is meer dan zestig jaar geleden opgericht. Inmiddels is het uitgegroeid tot een prestigieuze referentie in de horloge- en juwelenbranche. Bij Yvan's zijn ze gespecialiseerd in gemmologie en dat vakmanschap wordt van generatie op generatie doorgegeven. Vandaag ontwerpt de jongste dochter de juwelen voor het Maison Yvan's.

Pearl stelt haar laatste juwelencreaties voor met de Collection Redesigned, die uiteraard alle expertise van Yvan's in zich draagt. Net zoals haar vader hecht ze er veel belang aan dat haar creaties van 18-karaats goud zijn gemaakt en bezet zijn met premium diamanten die ze persoonlijk heeft geselecteerd. Elk stuk is verkrijgbaar in geelgoud, roségoud en witgoud. Bovendien is het ontwerp verrijkt met een persoonlijke touch. De juwelen zijn strak, tijdloos en ongelofelijk verfijnd.

©Maxime Vermeulen

Deze collectie bevat onder andere oorringen en -bellen, elegante fijne ringen, een hanger van witgoud met een peervormige diamant en een ring bezet met een centrale smaragd geslepen diamant. Daarnaast biedt Yvan's ook prachtige verlovingsringen aan: op maat gemaakt en gepersonaliseerd.

Het Maison Yvan's is er voor zijn klanten. Zo zoeken ze samen met ons uit welke diamant het beste bij ons past en creëren ze zelfs juwelen op maat, op basis van onze persoonlijkheid en smaak.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Yvan's Jewellers (@yvans_jewellers)

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Yvan's

www.yvans.be

LEES MEER: 
5 must-visit stops op culinaire reis in Tramonti aan de Amalfikust
Op gastronomische wijnroute langs het onontdekte Langhe Roero Monferrato
Les Jumelles neemt Antwerpen over met grootse pop-up store