Les Jumelles neemt Antwerpen over met grootse pop-up store

Gepubliceerd op 21 oktober 2022 door Lisa Aelvoet
Les Jumelles neemt Antwerpen over met grootse pop-up store

Het kleurrijke Les Jumelles strijkt neer in Antwerpen voor een pop-up van formaat. Je kan er nog tot eind februari terecht voor (private) shopping en meer.

De Huidevettersstraat is een nieuw - tijdelijk - shopadresje rijker. Les Jumelles neemt het hoekpand op nummer 39 over voor een pop-up van meer dan 1000 vierkante meter groot. Verspreid over drie verdiepingen is het de grootste pop-up van het merk tot nu toe. De insteek is 'feel good'. Oprichtster Magalie Aerts legt uit: "Op de eerste 2 etages kan je naar lieve lust onze kleurrijke collectie boordevol uniek ontworpen prints van Les Jumelles shoppen. We willen meer zijn dan enkel een pop-up want we dragen feel good hoog in het vaandel deze winter. Daarom wordt de derde verdieping volledig omgetoverd tot een heuse feel good experience floor met private shopping corner, een upcycling atelier, een gift store en nog veel meer."

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Les Jumelles ®️ (@lesjumelles.be)

Upcycling atelier

Van 21 oktober t.e.m. 19 november vindt op de derde verdieping een upcycling atelier plaats waar je je oude Les Jumelles-items een nieuw leven kan geven. Scrunchies maken van een glitterbroek? Of een jurkje transformeren tot een rok? Alles kan! Daarnaast kan je ook upcycled items van samples, defauts en overstock shoppen.

Verder kan je bij de pop-up rekenen op persoonlijk advies van een styliste. Benieuwd hoe je de perfecte color blocking-outfit samenstelt? Tijdens een private shopping-moment stelt de styliste outfits voor je samen die je in een ruime privépaskamer kan passen. Reserveer een tijdslot op de website en geniet vergezeld van een drankje met een groepje tot vier personen van een twee uur durende privéshopsessie.

Meer informatie vind je hier.

Adres: Huidevettersstraat 39, 2000 Antwerpen

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u tot 18u en op koopzondagen van 12u tot 18u.

LEES OOK: De leukste natuurwijnbars in Antwerpen