Hydrafacial: intensieve winterverzorging voor de droge huid

Gepubliceerd op 16 december 2022 door ELLE Partner
Hydrafacial: intensieve winterverzorging voor de droge huid ©Lazeo

Hét bewijs van het succes van Hydrafacial? Wereldwijd wordt er elke 15 seconden een Hydrafacial-behandeling uitgevoerd. Deze doeltreffende gezichtsbehandeling is een heus fenomeen in skincare en is een diepgaand hydraterend bad voor de vermoeide opperhuid en voor de droge huid die trekkerig aanvoelt of last heeft van roodheid, zeker nu de winterse koude in aantocht is. Wij vertellen je alles over deze fantastische vertroetelbehandeling.

Wie een hydrafacial hydraterende gezichtsbehandeling boekt, mag zich alvast verheugen op een heerlijk ontspannende wellnesservaring, want dit is veel meer dan alleen je huid mooier maken. Een gezonde, zachte en mooie huid geeft je immers een boost aan zelfvertrouwen, je voelt je lekker in je vel. Het uiteindelijke doel is een totaal gevoel van welzijn.

Gepatenteerde technologie

Hydrafacial maakt gebruik van de gepatenteerde Vortex-technologie om de huid diepgaand te reinigen en doeltreffend – namelijk op de plaatsen waar ze het meest nodig zijn – voedzame ingrediënten aan te leveren, zoals hyaluronzuur, extract van paardenkastanje, extract van rode alg en koper-, zink- en magnesiumpeptiden. Daarnaast levert Hydrafacial ook krachtige antioxidanten om de strijd aan te binden met schade door vrije radicalen (veroorzaakt door vervuiling, zonlicht en stress), want die kunnen de huid aantasten en het verouderingsproces versnellen.

Dankzij een regelmatige Hydrafacial-behandeling blijft je huid perfect gehydrateerd. Ze is voller, gladder en zachter en voelt comfortabeler aan. De teint is egaal en zichtbaar helderder. Kortom, de huid is in het algemeen gezonder en beter in vorm. Hydrafacial is geschikt voor alle huidtypes en kan op elk moment van het jaar worden uitgevoerd, maar vooral ‘s winters verricht ze echt wonderen voor de droge huid: de huid voelt direct comfortabel aan.

©Lazeo

Hydrafacial: een gezichtsbehandeling in 4 stappen

Deze anti-aging gezichtsbehandeling is pijnloos (en zelfs aangenaam!) en wordt uitgevoerd volgens een duidelijk protocol.

Stap 1: Reiniging en exfoliatie

Op het gezicht wordt een reinigend serum aangebracht, terwijl de spiraalvormige behandelkop alle dode huidcellen opzuigt en verwijdert, maar ook overtollig talg en allerlei onzuiverheden die aan het huidoppervlak kleven. In deze eerste fase wordt de huid voorbereid op de volgende stappen in de behandeling, waardoor de verzorgingen die nog volgen beter in de huid zullen dringen.

Stap 2: Lichte peeling

De term peeling zal sommige mensen misschien wat afschrikken, maar in werkelijkheid kan deze verzorging wonderen verrichten. Een glycol- en salicylzuuroplossing met een laag percentage wordt aangebracht op het hele gezicht en helpt in de poriën ingebedde onzuiverheden los te maken en te verwijderen. Je voelt misschien hooguit een lichte tinteling.

Stap 3: Extractie

Met behulp van vacuümzuiging verwijdert het Hydrafacial-apparaat vervolgens alle onzuiverheden en resten die nog in de poriën zitten. Met de hand knijpen in de huid, met het risico op lelijke vlekken of zelfs littekens, is voortaan niet meer nodig!

Ben jij zo iemand die graag ziet wat er allemaal uit zijn verstopte poriën komt, dan zul je dit het leukste onderdeel van de behandeling vinden. In plaats van handmatige extracties uit te voeren, gebruikt de Hydrafacial-specialist een geavanceerd instrument dat werkt als een stofzuiger. Het grappige is om na afloop even een blik te werpen in het opvangbakje van het apparaat, want je ziet precies wat er allemaal is verwijderd. Heel satisfying!

Stap 4: Directe hydratatie

Zodra de huid schoon en zuiver is, geeft de Hydrafacial peptiden en antioxidanten af voor directe hydratatie. Als kers op de taart kun je een extra booster tegen rimpels of acne laten toevoegen, die speciaal zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk huidtype.

De Hydrafacial is ook te combineren met een Oxyface-behandeling om de wellnesservaring te verlengen en de huid nog intensiever te hydrateren. De Oxyface is een behandeling die is ontwikkeld om de teint zuurstof te geven, te zuiveren en helder te maken, zodat je huid echt straalt.

©Lazeo

Slechts één adres

LAZEO is een groep voor esthetische geneeskunde en laserontharing die aanwezig is in heel Frankrijk en in België. In amper drie jaar is het merk uitgegroeid tot de nummer 1 in Frankrijk, met meer dan 100 behandelingscentra. Ook bij ons zijn er inmiddels vijf centra geopend (Brussel, Ukkel, Antwerpen, Luik en Waver) en er zijn nog meer openingen gepland in de komende jaren. LAZEO koos België uit als eerste land voor zijn buitenlandse expansie. LAZEO staat bekend om zijn professionele aanpak en expertise en weet zich te onderscheiden van zijn concurrenten dankzij kwaliteitsvolle behandelingen door een team van professionals.

De filosofie van het merk? “Elke mens en elk lichaam of gezicht is uniek. De artsen zullen daarom altijd protocollen adviseren en samenstellen die zijn afgestemd op huidtype, leeftijd, probleem en beoogd doel.”

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lazeo.
lazeo.com

LEES OOK:
Geraak van hardnekkig vet af dankzij Coolsculpting!
Door deze typische fouten blijft je parfum niet hangen
Foodtrip door Puglia: alle tips voor een onvergetelijke reis