Van dit duurzame cadeau kan je secret santa jarenlang genieten

Gepubliceerd op 14 december 2022 door ELLE Partner
Van dit duurzame cadeau kan je secret santa jarenlang genieten ELLE x SodaStream

Wil je je secret santa verrassen met een milieubewust en tegelijkertijd stijlvol cadeau? Dan vonden wij voor jou het geknipte geschenk. De SodaStream DUO beschikt naast een vaatwasbestendige herbruikbare plastic fles ook over een glazen karaf, geliefd bij designliefhebbers.

Kerstmis is doorgaans niet het meest duurzame feest. Denk maar aan tradities zoals kerstcadeautjes. Met een duurzaam geschenk en herbruikbare cadeauverpakking kan jij echter het verschil maken. Schenk je bovendien een ecologisch cadeau dat lang meegaat, dan doe je niet alleen de planeet maar ook je secret santa een plezier.

WIN WIN WIN: de duurzame SodaStream DUO

Lekker ecologisch

Met een SodaStream-toestel tover je kraantjeswater in een handomdraai om tot bruisend water en dat met één simpele druk op de knop. Het resultaat is niet alleen lekker, snel en handig maar ook duurzaam. Je hoeft immers geen plastic wegwerpflessen te kopen of niet langer te sleuren met bakken glazen waterflesen.

Hoe de magie nu precies in zijn werk gaat? SodaStreamtoestellen hebben een navulbare koolzuurcilinder die de bubbels direct in een met water gevulde SodaStreamfles spuit. Zo maak je van kraantjeswater binnen enkele seconden bruiswater of bruisende drankjes. Verder kan je smaken toevoegen van klassieke frisdranken tot lightvarianten: er is voor ieder wat wils.

©SodaStream

SodaStream DUO

Ons favoriete toestel van het SodaStream-gamma is de DUO: deze komt niet alleen met een klassieke herbruikbare plastic fles maar ook met een glazen karaf, voor de ultieme diner-ervaring. Zijn strak design met roestvrijstaal en hoogwaardige materialen valt beslist in de smaak en past perfect in elke keuken. De SodaStream DUO is verkrijgbaar vanaf € 139 in zowel zwart als wit bij Carrefour, Colruyt, Coolblue, Delhaize, Krëfel, MediaMarkt, Vanden Borre en op Bol.com.

Goed nieuws: je kan nu ook je eigen SodaStream DUO in de wacht slepen op ELLE.be. Neem deel aan onze wedstrijd en wie weet ga jij wel een bruisend eindejaar tegemoet.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met SodaStream.
sodastream.be

Lees ook :
Sapphire House in Antwerpen is het eerste plant-based vijfsterrenhotel
Dagje Parijs? Ga voor een duurzame shoppingervaring
iRobot, je grote dierenvriend