WIN WIN WIN: de duurzame SodaStream DUO

Geüpdatet op 20 december 2022 door ELLE Partner

‘s Werelds grootste bruiswatermerk behoeft geen introductie meer. Eén van SodaStreams recentste innovaties is SodaStream DUO, het bruiswatertoestel met een vaatwasbestendige herbruikbare plastic fles én met een glazen karaf. 

Dankzij SodaStream tover je altijd homemade bruiswater of frisdrank op tafel, zonder plastic wegwerpfles, en vanaf nu ook in stijl. Kies je voor een SodaStream DUO - om te hebben of te geven - dan krijg je naast de klassieke SodaStream-fles ook een glazen karaf die je in het toestel kan gebruiken en ook op je feesttafel kan laten pronken.

 SodaStream DUO: duurzaam design

Het bruiswatertoestel heeft een strak design met roestvrij staal en bestaat uit hoogwaardige materialen. Ook bij designliefhebbers is de laatste aanwinst van het SodaStream-gamma een echte voltreffer.

Tip: ben je op zoek naar een duurzaam kerstcadeau? Dan is de SodaStream DUO een uitstekende kandidaat. Hij is verkrijgbaar vanaf € 139 in zowel zwart als wit bij Carrefour, Colruyt, Coolblue, Delhaize, Krëfel, MediaMarkt, Vanden Borre en op Bol.com.

SodaStream Duo
©SodaStream DUO, € 139

 

Beantwoord de wedstrijdvraag en wie weet ga jij bruisende feesten tegemoet met een SodaStream DUO-toestel.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met SodaStream.
sodastream.be

LEES OOK:
30 superleuke kerstcadeautjes onder 10 euro 
Geschenkideeën : cadeaus om online te bestellen 
Hier scoor je alle must-haves voor een schitterende feesttafel