iRobot, je grote dierenvriend

Gepubliceerd op 4 november 2022 door ELLE Partner
iRobot, je grote dierenvriend

De bijzonder efficiënte robotstofzuigers van iRobot zijn trouwe metgezellen voor in je huis. Met hun designlook gaan ze naadloos op in je interieur, waar ze elke dag op jacht gaan naar vuil en haren op de vloer.

Je beste vriend

Dankzij de update van de iRobot OS 5.0-technologie en de PrecisionVision-navigatie maakt de Roomba® j7+ robotstofzuiger schoon zoals jij dat wilt, voor een intuïtieve schoonmaakervaring. Zo heb jij meer tijd om te doen wat je écht belangrijk vindt. Deze ingenieuze en reactieve robotstofzuiger is uitgerust met baanbrekende intelligentie en biedt een doorgedreven niveau van persoonlijke instellingen en controle. De robot herkent en vermijdt voorwerpen die hij regelmatig tegenkomt, zoals snoeren, rondslingerende sokken, schoenen en zelfs de kleine ongelukjes die je huisdier al eens achterlaat (iRobot belooft trouwens aan baasjes van huisdieren om elke Roomba® j7+ te vervangen als die de vaste dierlijke uitwerpselen niet zou omzeilen*) evenals dierenkommen, kattenbakken en speelgoed. Kortom, je hoeft niet langer eerst je huis op te ruimen voordat je gaat schoonmaken. Ook geen jaloerse huisdieren, want de autonome iRobot werkt in grote mate zelfstandig en levert keer op keer een superieure schoonmaakprestatie. Hoe vaker je robotstofzuiger schoonmaakt, hoe meer inzicht hij krijgt in jouw voorkeuren – zelfs als jij er niet bent – en zich zal concentreren op specifieke zones waar zich vaak vuil ophoopt.

De iRobot volgt al jouw instructies en maakt ook schoon wanneer jij niet thuis bent. Hij schat zelf in hoeveel tijd er nodig is om een kamer schoon te maken en heeft ook een ‘stille’ optie. De plattegrond van je huis kun je slim personaliseren. En uiteraard kreeg het Clean Base®-systeem voor automatische en zelfstandige vuilafvoer een doordacht ontwerp, om fraai in je interieur te passen. Dankzij dat systeem heb je een paar maanden geen omkijken naar de stofzuiger en blijven je handen lekker schoon.

Discreet en aangepast design

De afwerking van gesponnen metaal geeft het apparaat een strakke look en ook de bediening is sober dankzij het intuïtieve ontwerp met één knop. Het Clean Base®-systeem voor automatische vuilafvoer past fraai bij je meubels, neemt weinig ruimte in en is gemakkelijk onder bijvoorbeeld een tafel te schuiven. Dankzij het verborgen opbergvak heb je altijd een vuilafvoerzak bij de hand. Geen troep of stofwolken dus bij het leegmaken. Gooi simpelweg de gebruikte zak weg en plaats een nieuwe in het basisstation.

Roomba Combo™ j7+

En voor iedereen die op zoek is naar de ultieme cleanbuddy: iRobot lanceert 's werelds meest geavanceerde robotstofzuiger en dweilrobot: de Roomba Combo™ j7+. Zijn vermogen om in dezelfde taak te stofzuigen, vervolgens schoon te maken en zich aan te passen aan verschillende vloeren, onderscheidt hem van andere 2-in-1 robots. De nieuwe robot bespaart je tijd en houdt je vloeren schoon, en dat zonder natte strepen achter te laten! Blijft alleen nog de vraag: wat doe je met al die uitgespaarde tijd? Wat dacht je van een heerlijk lange wandeling met je liefste huisdier?

Roomba Combo j7+ ©iRobot

* Aanbieding geldig gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum en uitsluitend voor het vervangende product. Beschikbaar in bepaalde rechtsgebieden, bijkomende voorwaarden zijn van toepassing.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met iRobot.
irobot.be

LEES OOK:
Dog Chef : vers en natuurlijk hondenmaaltijden, aan huis geleverd!
Upway geeft kleur aan mobiliteit
Decotip: betaal je interieur af met AFC-Collection