Gentis: integere en efficiënte rekrutering

Geüpdatet op 15 september 2022 door ELLE Partner
Gentis: integere en efficiënte rekrutering ©Gentis

Gentis is meer dan een rekruteringsbureau. Het is een onderneming die diversiteit en inclusie hoog in het vaandel draagt. Het zijn mensen op wie je kunt vertrouwen. Mensen die het je mogelijk maken om je carrière uit te bouwen zonder je waarden en passies te hoeven opgeven.

Wie kandidaten/s helpt bij het vinden van hun droomjob, heeft een enorme positieve impact op het leven van anderen. Die wetenschap vormt bij Gentis de rode draad. "Wij zijn ons ervan bewust dat we met mensen werken. Het zijn geen producten, geen nummers. Het zijn personen met emoties en gevoelens."

Menselijk, inclusief en efficiënt

De Latijnse term 'gentis' verwijst naar een groep mensen die dezelfde waarden delen. Het bedrijf Gentis is op-en-top Belgisch. Het wil de manier waarop mensen naar hun volgende professionele avontuur op zoek gaan menselijker en eenvoudiger maken. Respect voor jezelf en voor anderen is een van de belangrijkste pijlers van Gentis. Stéphanie, Hassane, Olivier en Farid — de opricht(st)ers van Gentis — hebben het bedrijf in 2011 opgestart. Vandaag telt de onderneming 38 nationaliteiten en 300 consultants in België, Frankrijk en Marokko. De functies van CEO en CFO/HR-manager worden bekleed door vrouwen.

"Wij verzetten ons tegen de vooroordelen waarmee mensen op de werkvloer te maken kunnen krijgen. We zetten alles op alles om alle kandidaten/s gelijke kansen te geven."

Gentis: integere en efficiënte rekrutering
©Gentis

"People first, human before"

Passie, diversiteit en inclusie, flexibiliteit, respect en een internationale dimensie: het zijn echte superkrachten. Het is die puur menselijke energie die de consultants van Gentis voortstuwt. Ze zijn gedreven, zoeken, selecteren, begeleiden en leggen talent bloot. Daarna organiseren ze ontmoetingen tussen kandidaten/s en bedrijven. Die laatste zijn op zoek naar duidelijk profielen in specifieke sectoren (voornamelijk IT, engineering, bouw, HR en verkoopstechnieken) en voor lange of korte termijn. Er worden banden gecreëerd en er groeit een zeker vertrouwen tussen de rekruteurs, kandidaten/s en bedrijven. Het werk en de gezamenlijke en individuele inspanningen worden erkend, benut en beloond. Iedereen wordt naar waarde geschat en gerespecteerd.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Gentis.

www.gentisrecruitment.com

LEES OOK:
Office shopping: zo kies en scoor je een stijlvolle werktas
De voordelen van natuurstenen: Nasoha organiseert een fototentoonstelling
Energie en immuniteit: opnieuw in topvorm!