Connecteer je merk met je doelgroep

Geüpdatet op 23 augustus 2022 door ELLE Partner
Connecteer je merk met je doelgroep

Je merk een boost geven is niet altijd zo simpel. Wat als je voor iets origineels zou kiezen? Activeer en betrek jouw bedrijf bij zijn doelgroep met de concepten en diensten van sharingbox.

Een unieke virtuele ervaring

Sharingbox biedt meer dan 42 concepten voor fysieke en virtuele ervaringen. Zo is een van de laatste innovaties zeer opmerkelijk: een augmented reality concept. Het stelt gebruikers in staat om op het scherm te communiceren met hun favoriete sportidolen, influencers of artiesten. Een unieke ervaring verzekerd!

Tijdens de pandemie werden ook nieuwe digitale concepten ontwikkeld, zoals het digitale mozaïek. Dit is een digitaal platform waar je kan deelnemen aan een geanimeerd mozaïek: een dynamisch beeld dat vorm krijgt met duizenden gezichten uit de hele wereld. Het genereert een visuele en emotionele impact.

De know-how

Bij sharingbox ben je aan het juiste adres voor een waaier aan mogelijkheden om je evenement net dat tikkeltje meer te bieden. Foto’s, video’s, marketingacties, … Het bedrijf past zijn ervaringen aan alle soorten installaties, of het nu eenmalig of permanent is.

Als brug tussen live events en de digitale wereld, zorgt sharingbox ervoor de emoties en ervaringen van je klanten te digitaliseren. Het fysieke aspect is een integraal onderdeel van hun DNA sinds hun oprichting in 2012.

Visibility is key

Krijg meer exposure met het engaging content materiaal van sharingbox. Maak van je publiek je merkambassadeurs die de content delen. Bovendien heb je op het platform toegang tot statistieken en gegevens. Kortom, met sharingbox kunt je een bedrijfsevenement creëren, vastleggen, versterken, en nog veel meer.

Bekijk hier hun exclusieve Europese samenwerking met Showbolt.

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met sharingbox.
www.sharingbox.com

LEES OOK:
Interview: Nina Corty, de onderneemster achter La Casita
‘Where the Crawdads Sing’, interview met Daisy Edgar Jones
Regé-Jean Page: "Ik wil mezelf en het publiek blijven prikkelen. Dat kan op meerdere manieren"