Selena Gomez en Tyga: onverwachte vriendschap of is er meer aan de hand?

Gepubliceerd op 18 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Selena Gomez en Tyga: onverwachte vriendschap of is er meer aan de hand? @selenagomez

Selena Gomez is al even single, net als rapper Tyga... De twee werden meermaals feestend gespot samen. Is dit de meest onverwachte vriendschap van Hollywood of zijn de twee aan het daten?

Het zou niet de eerste vriendschap zijn die we niet zagen aankomen in Hollywood (denk aan Snoop Dogg en Martha Stewart), maar Selena Gomez en Tyga? Over een bizarre match gesproken!

De twee artiesten werden voor het eerst samen gespot op Selena's dertigste verjaardagsfeestje eind juli. Op de gastenlijst stonden onder meer actrice Francia Raisa, zangeressen Olivia Rodrigo en Camila Cabello en Tyga... Fans waren duidelijk in de war:

Enkele weken later werd het paar opnieuw samen gezien, dit keer in een nachtclub in Los Angeles. Volgens TMZ  werden ze "samen gespot bij het verlaten van The Nice Guy in West Hollywood op woensdagochtend 17 augustus. Selena zou via de achterdeur vertrokken zijn en Tyga via de voordeur. Bronnen zeggen dat Selena net voor middernacht bij het restaurant aankwam, terwijl Tyga al binnen was. Nadien zou de security niemand anders meer binnen hebben gelaten toen de twee eenmaal samen waren. Het is duidelijk dat ze mochten rondhangen na de sluitingstijd van 2 uur 's nachts."

Het nieuws wordt extra interessant als je weet dat Selena Gomez sinds haar break-up met The Weeknd in 2017 geen (officiële) relatie meer heeft gehad met een mede-celebrity. Op haar TikTok-account grapte Selena enkele maanden geleden nog dat 'het oké is om single te zijn'. Komt daar binnenkort verandering in?

@selenagomez♬ original sound - Selena Gomez

MEER CELEBRITY NIEUWS: