Dit is het allerbeste housewarming cadeau voor kieskeurige koppels

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge Foto’s: sonos
Dit is het allerbeste housewarming cadeau voor kieskeurige koppels

Je zus of beste vriend gaat samenwonen en geeft een housewarming, maar je wilt niet de zoveelste gast zijn die met niet een plant of vaas komt aanzeulen?

Weg zijn de simpele tijden waarin koppels pas gingen samenhokken na de bruiloft, en op dat feest meteen de hele 'uitzet' cadeau kregen. Kasten, bestek en beddengoed dat vervolgens een mensenleven meeging. Vandaag wordt deze volgorde niet alleen volledig op zijn kop gezet, er is ook nog eens zoveel meer keuze om je huis aan te kleden. Scandinavisch, industrieel, grandmillennial... Ons interieur is net zozeer een afspiegeling van persoonlijke smaak als de kleding in de (bijpassende) garderobe. Wat geef je dan nog cadeau aan iemand die z'n spiksplinternieuwe woning al helemaal naar zijn hand heeft gezet? Je wil niet aankomen met een Japandi bordenset als de rest van het interieur vintage chic ademt...

LEES OOK: 5 kleine Belgische decomerken die je aandacht verdienen

Daarom is een soundsystem het slimste housewarming cadeau

Om het maar meteen over de prijs te hebben (want ja, een vaas is stukken goedkoper): een soundsystem is het ideale housewarming geschenk om samen met een groep vrienden of je gezin te kopen. Geloof ons als we zeggen dat één groot cadeau zoveel leuker is om te krijgen dan tien kamerplanten die je in leven moet proberen houden - we spreken uit ervaring.

De nieuwe Sonos Beam

Of je nu met een yogafan, een feestbeest of gamer zit, om iedereen van het perfecte geluid te voorzien is er de nieuwe Beam van Sonos. Deze soundbar gebruik je met of zonder TV: zo geniet je van panoramisch geluid en kristalheldere dialogen tijdens programma's, films en games, terwijl je daarnaast muziek kan streamen of podcasts beluisteren. De nieuwe generatie bevat Dolby Atmos geluidstechnologie die je midden in de actie plaatst, zodat je vliegtuigen ervaart alsof ze overvliegen of voetstappen door de kamer hoort bewegen. De Trueplay-technologie zorgt er bovendien voor dat de soundbar nauwkeurig wordt afgesteld op de ruimte om ervoor te zorgen dat alles precies klinkt zoals het hoort.

housewarming cadeau sonos speaker

Heeft het koppel in kwestie al een Sonos-speaker? Nog beter! De app staat niet alleen toe om kamers te creëren, maar ook om meerdere speakers te koppelen. Zo worden cinema avonden naar een hoger niveau getild of komt muziek in grote ruimtes best tot zijn recht. Om een echt home theater te creëren voeg je bijvoorbeeld subwoofers toe. Voor een surround sound maak je de opstelling compleet met twee bijpassende luidsprekers die de immersieve ervaring zullen versterken.

housewarming cadeau sonos speaker

En misschien wel het grootste pluspunt? De speakers vloeien naadloos over in elk interieur, van Scandinavisch minimalisme tot strak industrieel.

sonos beam cadeau
Beam (gen 2) soundbar, Sonos , €499

Shop hier

ONTDEK OOK: Studio Sober, de Belgische interieurstudio die viraal gaat op social media