We Love: de Valentijnsbox van Delbôve en The Bloomery

Gepubliceerd op 10 februari 2022 door Lore Ginneberge
We Love: de Valentijnsbox van Delbôve en The Bloomery Delbôve x The Bloomery

Voor Valentijn sloeg cosmeticamerk Delbôve de handen in elkaar met The Bloomery Brussels voor een 100% Belgische collab die onze harten sneller doet slaan!

De werelden van de twee merken komen samen in een collab die beide labels weerspiegelt: authentiek, tijdloos en -  voor de gelegenheid - een tikkeltje romantisch. Kortom, de perfecte doos om je geliefden te verwennen.

Delbôve Valentijnsbox doos cadeau
Delbôve x The Bloomery

Hoewel je niet tot 14 februari hoeft te wachten om te zeggen dat je van elkaar houdt, hebben Delbôve & The Bloomery de perfecte combinatie bedacht om de liefde te vieren: de liefde die je aan jezelf geeft, of de liefde die je van je wederhelft ontvangt.

Liefde in een doos

In dit zwarte doosje stopte Delbôve een 'eyes never lie' doosje met daarin het masker 'Merveille des Yeux', een zalige tonic dat gezwollen en vermoeide ogen kalmeert, en een hydraterende oogbalsem met een romige textuur. Twee hoogwaardige en doeltreffende producten die de ogen in slechts enkele dagen kunnen oplichten.

valentijnsbox delbove
Delbôve

Merveille des yeux: zonder twijfel een van onze favoriete producten van Delbôve. De vloeibare lotion geeft een onmiddellijk gevoel frisheid, gevolgd door de kalmerende werking van kamille en korenbloem, en de ontzwellende en drainerende werking van melilot en klimop. Resultaat? Wallen worden minder zichtbaar en dankzij de arnica zullen ook donkere kringen oplichten.

Baume des yeux: Deze oogcontourcrème, rijk aan geneeskrachtige plantenextracten met verzachtende (korenbloem, kamille), drainerende (klimop, melisse) en hydraterende (avocado- en zoete amandelolie) eigenschappen, oefent in alle zachtheid een drievoudige werking uit op het delicate gebied rond de ogen. Een lichte, herstellende en regenererende behandeling, speciaal samengesteld om fijne lijntjes, wallen en donkere kringen op milde en duurzame wijze te verminderen en de elasticiteit van de huid, die op deze plaats zeer dun is, te stimuleren.

Delbôve x The Bloomery Valentijn doos cadeau box bloemen
Delbôve x The Bloomery

The Bloomery Brussels biedt daarnaast de eeuwige rode rozen 'Petit Sablon' aan. Rode rozen zijn sowieso al een onvoorwaardelijk symbool van liefde, maar in dit geval blijft dat symbool extra lang zichtbaar! De natuurlijke bloemen worden namelijk behandeld om langer dan een jaar mee te gaan. Een knipoog naar jullie eeuwige liefde dus, terwijl de naam 'Petit Sablon' verwijst naar de meest romantische wijk van Brussel, een eerbetoon aan de 100% Belgische roots van de twee merken.

De Valentijnsdoos wordt verkocht aan €170. Meer info via Delbôve.com of Bloomerybrussels.be