Beauty cultmerk Vintner’s Daughter is nu exclusief verkrijgbaar in België

Gepubliceerd op 28 september 2021 door Lore Ginneberge
Beauty cultmerk Vintner’s Daughter is nu exclusief verkrijgbaar in België Vintner's Daugther

Bij beauty afficionado's  doet de naam Vintner's Daughter vast een belletje rinkelen. Het cultlabel uit Californië, bekend om haar botanische skincare, is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Blos.

Kim Maes, oprichtster van Blos, probeerde het gehypete merk drie jaar geleden voor het eerst in L.A. en het liet haar sindsdien niet meer los. "Ik heb het wholesale team lang gestalkt", lacht Kim, "maar ik ben ontzettend blij dat ze Blos als enige verdeler in de Benelux gekozen hebben. Dat is te danken aan de gemeenschappelijke waarden die we allebei voorop stellen: een zorgvuldige selectie van ingrediënten en producten, de beste kwaliteit en skin care die de huid echt transformeert."

Vintner's Daugther

Over Vintner's Daughter

Ook benieuwd naar het merk?  Vintner’s Daughter werd in 2014 opgericht door April Gargiulo uit Californië. April komt uit een familie van wijnmakers en kreeg craftmanship, kwaliteit en de notie dat het maken van goede dingen tijd vraagt, van jongs af aan mee. Vandaag is Vintner’s Daughter een moderne klassieker die gebruik maakt van de meest verfijnde, pure ingrediënten ter wereld en een unieke ‘21 Day Phyto Radiance Infusion’. Dat is een speciale techniek waarbij de ingrediënten door infusie ultra geconcentreerd en krachtig worden. Het proces begint met hele planten. Waar het bij andere merken gemiddeld een aantal uren duurt om een product te formuleren, doet Vintner’s Daughter er dus 21 dagen over. En dat werkt: het Active Botanical Serum en de Active Treatment Essence (tot op vandaag de enige twee producten van het merk!) zijn wereldwijd geliefd. Glamour US noemde het bijvoorbeeld 'de beste natuurlijke producten ooit gemaakt' en ook beroemdheden als Hailey Bieber en Gwyneth Paltrow zijn verkocht.

Vintner's Daugther

Twee actieve skincareproducten

Je hebt inmiddels begrepen dat het Amerikaanse label de dingen graag traag en zorgvuldig aanpakt. Net daarom bestaat de Vintner’s Daughter-routine (voorlopig) uit slechts twee producten: allereerst is er het Active Treatment Essence, dat zorgt voor een stralende, gehydrateerde huid dankzij gefermenteerde probiotica, hyaluronzuur, vitamine C, anti-oxidanten en adaptogenen. Dan is er het Active Botanical Serum, een luxueus gezichtsserum met 22 krachtige plantaardige ingrediënten die aangevuld worden met vitamines, mineralen, omega 3,6, 7 en 9, antioxidanten, vetzuren, pyhotceramiden en phytonutriënten. Het serum voedt en herstelt de huid. Geen tien stappen dus, noch ingewikkelde rituelen, maar gewoon verzorging met de best werkende ingrediënten. Aan dat alles hangt wel een prijskaartje: het serum kost je €200 en het Essence €245.

vintner's daughter België
Active Botanical Serum

Shop hier

ONTDEK OOK: 10 Belgische webshops waar je vegan cosmetica koopt