Vitamine C: een ware anti-aging boost

Geüpdatet op 29 mei 2019 door ELLE Partner
Vitamine C: een ware anti-aging boost

Vitamine C kan essentieel zijn! Het zorgt voor een stralende huid en versterkt het immuunsysteem. Maar wist je ook dat het een uitstekend anti-aging bestanddeel is?

Voor het lichaam en voor een stralende huid

Zon, vervuiling, stress, … zijn bronnen van vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering versnellen. Met een doffe, vermoeide huid als resultaat.
Vitamine C geeft je huid opnieuw een boost. Het neutraliseert schadelijke vrije radicalen, versterkt het natuurlijke afweersysteem van je huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Aangezien ons lichaam helaas niet in staat is om haar eigen vitamine C te produceren, dient de toediening extern te gebeuren.

“Je huid heeft vitamine C nodig om collageen te kunnen produceren, zodat de huid steviger en elastischer wordt. Bovendien is het een zeer krachtige antioxidant in combinatie met hyaluronzuur, waardoor je huid langer jong en fris blijft. “Anne-Marie van Geloven, Senior Medical Manager van Beiersdorf.

elleeucerin

10% pure en geactiveerde Vitamine C

Het dermatologische laboratorium van Eucerin ontwikkelde de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster (verkrijgbaar bij de apotheek en parapharmacie): een serum met een unieke combinatie van 10% pure antioxidante Vitamine C, hyaluronzuur met anti-aging actie en Licochalcone A, antioxidant. Na een gebruik van slechts 7 dagen is het resultaat al zichtbaar. Je huid wordt verstevigd, de rimpels worden opgevuld en je huid ziet er fris en stralend uit.

Omdat vitamine C snel oxideert dient het afgeschermd te worden van de lucht, om zo de effectiviteit te bewaren. Daarom ontwikkelde het dermatologische laboratorium van Eucerin een innovatieve verpakking met 2 delen: het bovenste deel bevat het pure vitamine C poeder en het centrale deel het serum van hyaluronzuur. Activeer de vitamine C in 3 stappen voor het eerste gebruik.

1/

1/ Druk

Eén druk op de knop bevrijdt het Vitamine C-poeder uit het bovenste deel van de flacon, waardoor het in contact komt met de emulsie.

elleeucerin

2/

2/ Schud

Schud de flacon minstens 10 seconden lang. De Vitamine C wordt daardoor geactiveerd en is meteen uiterst doeltreffend.

elleeucerin

3/ Boost

Je verzorging is nu klaar voor gebruik. Druk op de flexibele knop om de formule te gebruiken en boost je huid!

elleeucerin

Deze publireportage kwam tot stand in nauwe samenwerking met Eucerin.
www.eucerin.com