3 NAJAARLOOKS MET MAISON DE GREEF

Geüpdatet op 7 september 2021 door ELLE Partner
3 NAJAARLOOKS  MET MAISON DE GREEF

Maison De Greef staat al sinds 1848 bekend om zijn vakmanschap op het vlak van juwelen en horloges. Ook vandaag  nog zet het Huis de toon met zijn luxueus elegante stijl en subtiele knipogen naar de laatste trends.  

Wij zijn momenteel helemaal weg van de nieuwe collectie met de poëtische naam Solis. Het gamma bestaat uit kleurrijke,  unieke stukken en combineert edelstenen met halfedelstenen. Onze andere favoriet is het tijdloze Link, in een nieuw jasje  van roségoud, witgoud bezet met diamanten of goud/zilver. Hier stellen we je drie eenvoudige maar doordachte looks  voor om na de vakantie weer fonkelend aan de slag te gaan. 

1. WORKING GIRL

Dit jaar verschijnen we zelfverzekerd terug op het werk, met de prachtige Solis-ring in roségoud gezet met een morganiet en roze saffieren. Voor rond de hals hals kiezen we iets delicaats: de Link-hanger van roségoud en zilver, en de bijpassende oorbellen uit de Simply Gold-reeks. Met het A.Lange & Söhne Saxonia-horloge erbij is het plaatje helemaal af.

 

2.WEEKEND VIBES

Een zware werkweek achter de rug? Dan gaan we die twee wel-verdiende rustdagen maximaal benutten. Tijd om onszelf in de watten te leggen en ons lichtjes – zonder overdrijven – te pimpen. We gaan voor een casual look met oorringen van het gamma Diamonds, de Wave-hanger in rosé- en witgoud, de Link-ring in rosé- en witgoud en zijn bijhorende armband. Om de pols, de Ressence Type 1 Slim. Basic, maar chic!

3. PARTY NIGHT

Het is beslist! Op ons volgende avondje uit willen we schitteren als de mooiste ster. De sculpturale ring uit de Wave-collectie in wit- en roségoud met diamanten, gaat perfect samen met asymmetrische oorbellen. En waarom zou je hem niet combineren met de witgouden hanger uit dezelfde collectie? Laat ook je hand fonkelen met een Link-armband in wit- of roségoud met diamanten. De final touch? Met het horloge A. Lange & Söhne Little Lange 1 is onze discobal-look helemaal af.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Maison De Greef.

degreef1848.com

Lees ook :

In dit uitzonderlijke kuuroord in België geniet je van 2u30 durende behandelingen

We Love: Tiffany & Co lanceert campagne met Beyoncé en JAY-Z

4 nieuwe Belgische ginmerken die je moet proeven